Jennifer Garners Oscar-åbenbaring fik folk til at gå amok: Her er hendes forklaring

Oscaruddelingerne er ofte et slaraffenland for internettets vittige sjæle, der sidder klar til at omdanne kendissernes fjollede, sjove eller betydningsfulde øjeblikke til virale memes. Dette års Oscar Award var bestemt ingen undtagelse

Foto: AP.
Foto: AP.

Den 45-årige Jennifer Garner blev efter søndagens Oscaruddeling et viralt verdenshit. Det skete som følge af en femsekunders video, hvor Garners ansigtsudtryk meget pludseligt og uventet skiftede karakter.

Under publikums klapsalver til prisen for bedste film 'The Shape of Water' klappede Jennifer Garner først som alle andre blandt publikum, inden hun pludselig lignede en, der blev overvældet af tanken om at have glemt noget meget vigtigt.

Den pludselige åbenbaring blev fanget af en Twitter-bruger, der stillede spørgsmålet, som alle sad med: ”Hvad indså Jennifer Garner her?”

Videoen fik hurtigt ben at gå på, og mange Twitterbrugere kastede sig ivrigt over muligheden for at skabe internetguld med det bedste svar på Jennifer Garners underholdende ansigtsudtryk.

Der dukkede i løbet af kort tid mange underholdende teorier op:

At videoen skabte stor interesse på de sociale medier gik heller ikke hovedpersonen forbi, men ifølge Jennifer Garner rammer ingen af de mange teorier på hendes åbenbaringsøjeblik hovedet på sømmet.

Hun er dog heller ikke selv sikker på, hvad der udløste det forvirrede udtryk, så i går meldte skuespillerinden sig ind i kampen om at nå til bunds i årsagen. På Instagram delte hun derfor tre humoristiske forslag til stor beundring for de mange fans, der fulgte med på de sociale medier.

Har jeg lige skrevet under på en nøgenkontrakt?
Jennifer Garner indtalte sine tre forslag som speakovers til den oprindelige video – og internettet jublede endnu engang af fryd over underholdningsværdien.

'Tillykke til Shape of Water! Måske jeg skulle date en fisk (en reference til filmens marine-indhold, red.).

'Hej, Jimmy Kimmel (årets Oscar-vært, red.), hvad har du i tegnebogen? Vent lidt, hvor er min egen tegnebog? (En reference til Capital Ones mange reklamebidder, som Garner medvirker i, red.).

'Glæder mig sindssygt meget til at arbejde sammen med Lena Dunham! Vent lidt, har jeg lige skrevet under på en nøgenkontrakt? (En reference til Dunhams åbne holdning til nøgenscener, red.)

På trods af de mange sjove teorier fra både internettet og Garner selv, er der stadig ingen reel forklaring på Oscar-gæstens klapsalve-spaceout.

7 kommentarer
Vis kommentarer