Jennifer Lawrence springer ud som komiker

'Hunger Games'-skuespillerinden skal arbejde sammen med stjernekomikeren Amy Schumer

Jennifer Lawrence er klar til at kaste sig over komikken. (Foto: All Over Press)
Jennifer Lawrence er klar til at kaste sig over komikken. (Foto: All Over Press)

Jennifer Lawrence har ikke tænkt sig at skrue ned for hverken tempo eller ambitioner, selvom hun netop er blevet udråbt til den bedst tjenende skuespillerinde på Forbes' liste. Nu vil den 25-årige 'Hunger Games'-stjerne udforske komikken, og det sker i samarbejde med den populære komiker Amy Schumer, skriver New York Times.

Bare 25 år: Her er Hollywoods bedst betalte kvinde

Den 34-årige stand-up komiker Amy Schumer er blandt andet kendt for sin serie 'Inside Amy Schumer' og komedien 'Trainwreck', og så fik hun stor opmærksomhed, da hun poserede på forsiden af det amerikanske magasin GQ. Her var hun nemlig iført 'Star Wars'-karakteren prinsesse Leias legendariske guldbikini, mens hun suttede på den gyldne robot C-3POs finger.

De to kvinder lægger i øjeblikket sidste hånd på manuskriptet til en komedie, som de begge skal spille med i.

- Vi spiller søstre. Vi er næsten færdige med at skrive den. Vi har omkring 100 sider lige nu, fortæller Jennifer Lawrence til New York Times.

- Rent kreativt er Amy og jeg skabt for hinanden. Vi har forskellig smag. Det har været den sjoveste oplevelse i mit liv, siger den Oscarvindende skuespillerinde.

Det er ikke gået mediernes næse forbi, at de to er blevet gode venner i løbet af de seneste måneder, og de har blandt andet stået på jetski sammen. Jennifer Lawrence afslører, at venskabet begyndte med, at hun sendte Amy Schumer en e-mail efter at have set hendes film 'Trainwreck'.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg skal begynde. Jeg må vel bare sige det, som det er: jeg er vild med dig, husker Jennifer Lawrence at hun skrev til den blonde komiker.

Og det har altså givet pote i form af både venskab og nu et professionelt samarbejde.

Jennifer Lawrence er snart aktuel i 'Hunger Games: Mockingjay - part 2', som er sat til at have dansk premiere den 18. november.