Jennifer Lopez fylder 49 år og deler forrygende bikini-billede

Hele familien var samlet på Bahamas-øerne, da den amerikanske verdensstjerne fejrede, at hun om kun et år runder et skarpt hjørne - se det flotte bikini-billede i artiklen

Jennifer Lopez til årets udgave af TIME 100-galla. Tjek også bikini-billedet nede i artiklen. Det er forrygende. Video: Splash

49 år er ingen alder. I hvert fald ikke for den amerikanske verdensstjerne Jennifer Lopez, der selv om hun om kun et år runder et skarpt hjørne og fylder 50 år, stadig har en krop som en veltrænet kvinde i starten af 30'erne.

I forbindelse med fødselsdagen i går lagde Jennifer et billede ud på sin instagram, hvor hun iført en lækker bikini står med en flaske champagne i hånden sammen med sin kæreste Alex Rodriguez samt andre familiemedlemmer. Til billedet skrev Jennifer Lopez:

'Fødselsdags-situationen netop nu -Yup'.

Og man kan bare sige 'Wow'. Jennifer Lopez præsenterer nemlig på billedet en misundelsesværdig krop, som mange ville ønske at være i besiddelse af som 49-årig.

En dag før sin fødselsdag lagde Jennifer også et andet billede ud på sin Instagram, hvor hun varmede op til sin fødselsdag. Til det billede skrev Jennifer:

'Det er lige som om, at jeg skal fatte det. Lad al det sjove begynde nu!!!

Jennifer Lopez fotograferet i en lufthavn for nylig. (Foto: All Over Press)
Jennifer Lopez fotograferet i en lufthavn for nylig. (Foto: All Over Press)