Jeremy Irons: Adling? Ikke mig

Et liv blandt aristokrater frister ikke den 67-årige filmstjerne

Aristokrat - ikke noget for mig. (AP Photo)
Aristokrat - ikke noget for mig. (AP Photo)

Skulle dronning Elizabeth få den lyse ide at ville tildele skuespilleren Jeremy Irons en adels-titel, kan hun godt glemme det.

Den 67-årige filmstjerne er ikke det mindste interesseret.

- Jeg kan ikke se meningen med det. Der er så mange mennesker, der udfører et fantastisk arbejde uden at få anerkendelse for det. Jeg laver det, jeg laver, fordi jeg kan lide det. Jeg bliver godt betalt, og jeg får alt for megen beundring i forhold til, hvad det er værd, siger han i et interview med Event magazine.

Skuespilleren har en klaptelefon. (Foto: AP) Intl. kendte Robert Redford klarer sig uden smartphone og computer

Spark i rø...
Selvom han med sin forfinede fremtoning og elegante sprog uden tvivl sagtens kunne begå sig i aristokratiet, så frister den tilværelse ikke.

- Det er ikke, fordi jeg mangler manererne, men der er en utalt kode blandt folk i den verden, og den har jeg lyst til at give en spark i rø..., tilstår Jeremy Irons.

- Sex og grin og nul cigaretter holder mig ung, siger Susan Sarandon. (Foto: AP) Intl. kendte 69-årig filmstjerne: Sex holder mig ung

Han er ikke ked af sin efterhånden pænt høje alder.

Jeremy Irons med Jason Sudeikis og Stephan James i filmen 'Race'. (Allstar Picture Gallery)
Jeremy Irons med Jason Sudeikis og Stephan James i filmen 'Race'. (Allstar Picture Gallery)
 

Sort atlet-helt
- Jeg nyder ikke længere at have de vilde ambitioner, jeg har haft hele mit liv, siger han og tilføjer, at han 'før i tiden bevægede sig mellem at være perfektionist ... og et røvhul.

Jeremy Irons nyeste film hedder 'Race' og handler om den sorte atlet, Jesse Owens, der til Hitlers slet skjulte raseri vandt olympisk guld ved legene i Berlin i 1936.

Irons spiller rollen som Avery Brundage, den daværende præsident for Den Olympiske Komite.

Jamie Lee Curtis var afhængig af smertestillende piller i 17 år. (Foto: AP) Intl. kendte Kendt skuespillerinde: Afhængig af piller

4 kommentarer
Vis kommentarer