Job tvinger fru Osbourne sammen med utro Ozzy

Sharon Osbourne varetager stadig jobbet som manager for sin utro ægtemand, Black Sabbath-sangeren Ozzy Osbourne

Dagen forinden havde den 63-årige tv-vært fortalt, at hun var gået fra Ozzy Osbourne, efter han havde boltret sig med en anden kvinde. (Foto: AP)
Dagen forinden havde den 63-årige tv-vært fortalt, at hun var gået fra Ozzy Osbourne, efter han havde boltret sig med en anden kvinde. (Foto: AP)

Med et bravt, men stift smil troppede Sharon Osbourne op til pressekonferencen til sin utro ægtemands festival, Ozzfest, torsdag eftermiddag.

Dagen forinden havde den 63-årige tv-vært fortalt, at hun var gået fra Ozzy Osbourne, efter han havde boltret sig med en anden kvinde, men torsdag stod hun altså atter side om side med den 67-årige Black Sabbath-sanger.

- Folk glemmer, jeg er hans manager, fordi de ser mig som vært på 'The Talk', men det her er halvdelen af mit arbejdsliv. At jeg er her i dag er ren forretning.

- Vi har arbejdet sammen siden 1976 - det var før, vi blev gift - så jeg har lavet det her hele mit liv, lød det kortfattet fra Ozzy Osbournes ægtefælle til den fremmødte presse.

Ozzy og Sharon skal skilles

Selv var Ozzy Osbourne meget taknemmelig over sin kones fremmøde efter sexskandalen.

- Hun er alt for mig - hun er fantastisk og min højre arm, sagde den britiske ballademager til de mange spørgende journalister.

Tid for mig selv
Onsdag annoncerede Sharon Osbourne bruddet fra sin mand gennem 33 år, men om den ægteskabelige beslutning er endegyldig, vidste hun endnu ikke.

- Jeg er ikke sammen med ham længere. Det er den rigtige beslutning for mig - jeg er 63 år, og jeg kan ikke leve sådan her længere.

- Jeg har brug for tid for mig selv og til at tænke over, hvad jeg skal bruge resten af mit liv på, sagde Sharon Osbourne åbenhjertigt i 'The Talk'.

- Jeg elsker Ozzy af hele mit hjerte. Selv om vi ikke længere bor under samme tag, taler vi stadig sammen, og jeg kan ikke sige, hvad der sker mellem os i fremtiden, for jeg ved det ikke selv.

Ozzy og Sharon Osbourne og deres to tvære teenagebørn, Jack og Kelly, lukkede hele verdenen ind i de private gemakker i familiens realityshow 'The Osbournes', som blev sendt fra 2002 til 2005.

Parret har også den pressesky datter Aimee, og så har Ozzy Osbourne et adopteret og et biologisk barn fra sit første ægteskab.