Jolie frygtede nøgenscener efter operation

Grænseoverskridende for Angelina Jolie at indspille pikante scener med gemalen efter sin forebyggende kræftoperation

Her er Angelina Jolie til Oscar-uddelingen 2014 (Video: Splash)

Med en overhængende genetisk disponeret risiko på 87 procent for at udvikle brystkræft valgte Angelina Jolie i 2013 at få fjernet begge bryster i en forebyggende kræftoperation.

Indgrebet gjorde den Oscar-vindende skuespillerinde mere sårbar under indspilningerne til sin nye film, 'By the Sea', hvor hun spiller kone til Brad Pitt, som hun også er gift med i virkeligheden.

Brad Pitt: Var klar til at dræbe for en smøg

- Der var mange scener, jeg gerne ville enten redigere eller klippe helt ud - særligt scenen, hvor jeg ligger nøgen i et badekar. Men jeg endte med at sige til mig selv, at jeg ikke skulle ændre noget på grund af, at jeg har fået fjernet brysterne, fortæller 'Girl, Interrupted'-skuespillerinden i et interview med avisen New York Times.

- Jeg besluttede mig for heller ikke at ændre nogen af scenerne, bare fordi Brad og jeg er gift, og folk sikkert begynder at analysere vores forhold ud fra filmens indhold, lyder det fra den 40-årige Hollywood-stjerne.

Jolie skal instruere film om massemord for Netflix

'By the Sea' handler om den tidligere danser Vanessa og forfatteren Roland, som forsøger at redde stumperne af deres smuldrende ægteskab, og Jolie har selv skrevet og instrueret dramaet, og Jolie gik fra sin rolle til instruktørgerningen og tilbage igen flere gange hver dag.

- Hvis en læge havde set indspilningerne, havde han sikkert medicineret mig. Det ene øjeblik skulle jeg græde fuldstændig hysterisk i rollen, og det næste øjeblik råber jeg 'cut!' som instruktør, forklarer Jolie.

Konen advarer filmstjerne: Hold dig fra Jolie

- Også når vi indspillede sexscenerne, råbte jeg pludselig 'cut!' af Brad, og den bizarre situation bliver man bare nødt til at grine af, fortæller skuespillerinden.

Jolie og Pitt mødte hinanden under optagelserne til actionkomedien 'Mr. & Mrs. Smith', hvor de også spillede mand og kone, og ti år efter indspilningerne af den skæbnesvangre film, bliver parret nu genforenet på lærredet.

Angelina Jolies dobbeltgænger: Jeg gør mænd nervøse

- Jeg nød virkelig at blive instrueret af min kone. Jeg vil lægge mit liv i hænderne på hende, har det 51-årige Hollywood-hunk sagt til V Magazine.

'By the Sea' får dansk biografpremiere torsdag den 19. november.

Her besøger Jolie en syrisk flygtningelejr