Jolie instruerer Pitt i sex

Skuespillerinden Angelina Jolie instruerer sig selv og sin mand, skuespilleren Brad Pitt i en kommende film, hvor de spiller et ægtepar

Hollywoods hotteste par bliver nu genforenet på film. Her til premiere på Angelinas debut som filminstruktør, 'Unbroken'. (Foto: Splash)

I 2005 slog det gnister både foran og bag kameraet, da skuespillerne Angelina Jolie og Brad Pitt indspillede filmen 'Mr. & Mrs. Smith'.

Pitt forlod sin kone, skuespillerinden Jennifer Aniston, og fandt lynhurtigt sammen med Jolie, som han siden har stiftet familie og giftet sig med.

Brad Pitt til konen: Hold dig fra køkkenet

Nu er Pitt og Jolie igen blevet genforenet på filmlærredet, hvor de endnu en gang spiller et ægtepar. Filmen instrueres af netop Jolie, og derfor skulle hun instruere sig selv og sin egen ægtemand i filmens intime kærlighedsscener.

Men ifølge Jolie var det legende let, fortæller hun til MTV News.

Jolie afslører nye detaljer om brylluppet

- Jeg var den anden person i kærlighedsscenen, så det var ikke så svært, lyder det fra den 39-årige skuespillerinde, der tilføjer, at Pitt fandt inspiration i deres private parforhold:

- Han ved, hvad jeg har brug for. Det har han altid vidst, siger hun om sin 51-årige mand.

Parret har været sammen i ni år, blev gift i august og har sammen seks børn.

Pitt om syg Jolie: Hendes humør er højt

Filmen har titlen 'By the Sea' får premiere engang i 2015. Imens kan man se Jolies evner som instruktør, når filmen 'Unbroken' får dansk biografpremiere den 8. januar.