Julia Roberts niece helt naturlig i sexet foto-serie

Hun er den første Hollywood-skuespiller, der gør det uden photoshop

Emma Roberts poserer her fuldstændigt naturligt, og billedet er helt ægte og ikke udsat for  photoshop.(Foto: Instagram)
Emma Roberts poserer her fuldstændigt naturligt, og billedet er helt ægte og ikke udsat for photoshop.(Foto: Instagram)

Den 47-årige Hollywood-stjerne Julia Roberts niece Emma Roberts, der er datter af Julia Roberts storebror Eric Roberts, har fået sit store gennembrud som skuespiller i film som 'Scream 4', 'American Horror Story' og 'We're the Millers'.

Men nu kaster hun sig også ud i et sidejob som undertøjsmodel for lingerie-firmaet 'Aerie'. Og det gør hun på en helt uforglemmelig og speciel måde som frontfigur for den nye kollektion, nemlig fuldstændigt naturligt uden nogen former for photoshop.

Julia Roberts: Løber karriererisiko uden plastikkirurgi

Naturlig som naturen selv
Emma Roberts har selv lagt to af billederne ud på sin instagram-profil, hvor det er tydeligt, at Emma er lige så naturlig som naturen selv.

UsMagazine skriver, at Emma Roberts dermed er den første skuespiller nogensinde, der har været ansigt udadtil for en ny foto-serie eller kampagne, der ikke har brugt photoshop.

Til et af billederne har Emma Roberts skrevet:

- Jeg er så spændt på, at i skal se mine fotoserie for Aerie. Dette foto har ikke været udsat for photoshop. Husk. Den ægte vare er sexet. Den ægte vare er cool.

Roberts taler ud om halvsøsters død


Her ses Emma Roberts til årets udgave af Teen Choice Awards. (Video: Splash)