Justin Bieber: Jeg var trist

Hitmageren mener, andre tog røven på ham

Justin Bieber har fået selverkendelse. (Arkivfoto: Vincent Yu/AP).
Justin Bieber har fået selverkendelse. (Arkivfoto: Vincent Yu/AP).

Hitmageren Justin Bieber, der for nylig hittede med 'What Do You Mean', indrømmer, at der har været tidspunkter i hans liv, hvor han har haft tendens til at glemme sig selv, og hvem han i virkeligheden er.

- Jeg kom til et punkt, hvor jeg gjorde alt for min egen skyld. Alt hvad jeg lavede og arbejdede på, var for mig selv. Og det gør mig trist, for det at gøre noget for andre, er den største gave af alle, siger han til Complex Magazine

Han mener ikke selv, at han har haft overskud eller nydt de øjeblikke, som han burde have nydt. Han siger sågar, at han har 'stjålet' de øjeblikke fra sig selv ved ikke at være til stede og nyde dem fuldt ud.

Bieber havde glemt, hvad han selv stod for - og hvad hans mor havde opdraget ham til. Han kom på afveje og havnede et sted, hvor folk misbrugte ham og hans talent.

Bieber: Derfor er jeg stadig single

Selvom han startede i musikbranchen i en alder af 13 år, har det tit rystet ham, hvor tidligt de tog røven på ham.

- Jeg kom i branchen som 13-årig. Jeg gav mig selv fuldt ud til de mennesker jeg stolede på, eller prøvede at stole på, og de knuste mit hjerte i en alder af 15 år, siger han og fortsætter:

- Man har sine egne opfattelser af folk og de kan svære at bryde.

Justin Bieber: Selena Gomez knuste mit hjerte

Han ved nu, i en alder af 21 år, at der findes mennesker derude, der er kærlige og fantastiske, men dengang så han kun mennesker, der var lidt for pengeglade og onde og misbrugte ham og hans talent. Da han allerede i så ung en alder fik et nyt syn på de mennesker, ændrede han sig, og opgav at stole på dem.

- Jeg begyndte at gøre tingene på min egen måde. Og efterfølgende kom jeg i nogle problemer, men ikke noget andre 20-årige ikke har gjort,  siger han.

Han mener dog nu, at han som 21-årige er ved at finde sig selv, og at han omgås de rigtige mennesker for ham. Mennesker der ikke er bange for at fortælle ham, hvad er der rigtigt.