Justin Bieber vil være filmstjerne

Den 20-årige popsanger Justin Bieber drømmer om at tage sin karriere skridtet videre og blive filmstjerne i Hollywood

Justin Bieber i bar overkrop. Han vil gerne være den nye James Dean eller f.eks. Elvis Presley, der også medvirkede i mange film.(Foto: All Over Press)
Justin Bieber i bar overkrop. Han vil gerne være den nye James Dean eller f.eks. Elvis Presley, der også medvirkede i mange film.(Foto: All Over Press)

Han er med garanti ikke enhver svigermors drøm med sine mange uheldige eskapader. Alligevel har han smeltet adskillige pigehjerter gennem årene.

Men noget kunne tyde på, at den 20-årige popstjerne Justin Bieber er ved at blive voksen.

Den tidligere rapper i sin over 20 år gamle reklamekampagne for Calvin Klein. (PR-foto) Intl. kendte Marky Marks kone disser halvnøgen Bieber

I et interview med det amerikanske modemagasin V Magazine ser Justin Bieber fremad og afslører, hvilke store ambitioner han har for sin karriere.

- Jeg har stadig rigtig mange personlige og professionelle mål, jeg gerne vil opnå, siger han.

- Jeg vil gerne fortsætte med at lave musik til mine fans. En dag vil jeg gerne tage skridtet ind i film- og modebranchen, fortsætter han.

Her er billedet, Justin Biebers team hævder, er det uredigerede. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Postyr om størrelsen på Biebers bule

Underholdning Bieber-fans amok: Vil dræbe model, der piller på ham

Opdaget på YouTube
Justin Bieber har et væld af fans og næsten 60 millioner følgere på det sociale medie Twitter, hvor han holder fans og følgere opdateret på sit liv.

- Internettet har været en kæmpe del af mine karriere. Jeg blev opdaget på YouTube. Jeg bruger Twitter, Instagram, Shots og Fahlo til at kommunikere med mine fans hver dag, siger Bieber og tilføjer:

- Tingene ville være fuldstændig anderledes uden internettet. Det ville slet ikke være muligt for mig at have det personlige forhold, jeg har til mine fans, uden de sociale medier.

Justin Biber viser sit nye legetøj frem. Foto: Privat Intl. kendte Bieber gav sig selv fly i julegave

Selvom Bieber drømmer om en karriere som filmstjerne i Hollywood, fokuserer han i øjeblikket på at lave endnu et album og forberede en turné i 2015.

- Jeg glæder mig til at komme i gang igen. Jeg elsker at optræde live. Det er det bedste ved jobbet, siger Justin Bieber.

Justin Bieber er nu blondine. Foto: All Over Intl. kendte Justin Bieber: Nu som blondine

Kan Justin Bieber blive den nye førsteelsker i amerikanske Hollywood-film?(Foto: All Over Press)
Kan Justin Bieber blive den nye førsteelsker i amerikanske Hollywood-film?(Foto: All Over Press)
 

1 af 2 Kan Justin Bieber blive den nye førsteelsker i amerikanske Hollywood-film?(Foto: All Over Press)
2 af 2 Justin Bieber i bar overkrop. Han vil gerne være den nye James Dean eller f.eks. Elvis Presley, der også medvirkede i mange film.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer