Annonce:
Annonce:

Kæmpe kaos: Depp hyldet efter dansk koncert

En masse fans af Johnny Depp var tirsdag mødt op ved Amager Bio, hvor han gæstede Jeff Becks koncert

Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Der var gang i den, da Johnny Depp tirsdag aften ramte dansk jord.

Her gæstede han kortvarigt koncerten hos vennen Jeff Beck, da han optrådte i Amager Bio. Ekstra Bladet var til stede, da verdensstjernen dukkede op til koncerten, hvor en lang række fans også var mødt op.

Ekstra Bladet talte med flere, som havde taget turen fra både USA, Sverige ... og Jylland - også selvom han onsdag spiller i Randers - ligesom flere både havde lavet tegninger og gaver til Johnny Depp.

Før koncerten måtte de dog nøjes med et smil og et vink, men bagefter var det muligt at komme tættere på ham, da han forlod stedet.

Her befandt Ekstra Bladets udsendte sig i en kaotisk menneskemængde, hvor stemningen var god, mens der højlydt blev råbt på Johnny Depp, da han kom.

Annonce:

Selvom der var højt humør og god stemning blandt de fremmødte fans, fik en enkelt fan det dårligt og måtte efterfølgende få hjælp af flere vagter, der gav hende vand.

Løbende blev der tilkaldt flere vagter for at hjælpe med at holde menneskemængden tilbage, så skuespilleren kunne komme sikkert ind i bussen.

Højt humør
Mens hans sikkerhedsfolk var interesseret i at få Johnny Depp så hurtigt som muligt væk, så var han selv i glimrende humør og nød at blive tiljublet, ligesom han gav sig tid til at give hånd til en række af de mange fans.

Skuespilleren, der også virkede også lettere beruset, stillede dog ikke op til interview, hvilket Ekstra Bladet også ville have haft svært ved.

I de kaotiske scener endte mikrofonen således med at blive slået ud af hånden på journalisten, da folk kæmpede hårdt for at komme frem og give hånd til skuespilleren.

Annonce:

Onsdag aften går det løs igen. Denne gang er det i Randers, der er muligt at få et glimt af skuespillere, som for nylig har været involveret i en yderst omtalt retssag mod sin ekskonen Amber Heard. Den vandt Depp, mens Heard har anket.

Ekstra Bladet var naturligvis også til stede under koncerten i Amager Bio, og onsdag morgen kan du læse, hvordan det forløb.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: