Annonce:
Annonce:

Kæmpede med depression

Justin Bieber havde store problemer med sit mentale helbred, da han blev gift

Justin Bieber har på trods af sin store succes og berømmelse kæmpet med depression og angst. Foto: Evan Agostini/Ritzau Scanpix
Justin Bieber har på trods af sin store succes og berømmelse kæmpet med depression og angst. Foto: Evan Agostini/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Justin Bieber har tidligere været meget ærlig omkring sine udfordringer depression og angst.

Og den verdensberømte sanger, der blev gift med Hailey Baldwin tilbage i 2018, indrømmer nu, at ægteskabet heller ikke altid har været lige let af netop den grund.

Det fortæller stjernen, da han og hustruen gæstede podcasten 'In Good Faith with Chelsea & Judah'.

- Jeg indså, at jeg var nødt at gennemgå en seriøs helingsproces for at kunne været i et sundt og seriøst forhold. For jeg havde så mange traumer og ar. Så jeg forpligtede mig selv til at arbejde på de ting og blive rask, fortæller 27-årige Justin Bieber og fortsætter:

- Heldigvis accepterede Hailey mig, for den jeg var. Selv da vi blev gift, var der stadig en masse skade og smerte, som jeg havde brug for at arbejde på. Men hun har set mit hjerte gennem det hele.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Annonce:

Parret, der er gået fra hinanden og fundet sammen igen flere gange, blevgift i 2018.  Foto: Mario Anzuoni//Ritzau Scanpix
Parret, der er gået fra hinanden og fundet sammen igen flere gange, blevgift i 2018. Foto: Mario Anzuoni//Ritzau Scanpix
 

I starten af 2019 søgte den canadiske popstjerne behandling, hvor han samtidig fortalte åbent om den depression, som han tidligere har kæmpet med.

'Sådan en person er jeg ikke'
Lykkeligvis har der været masser af støtte at hente hos den 24-årige hustru, der i podcasten fortæller, at hun tog en beslutning om at støtte sin mand uanset hvad.

- Forestil dig at forlade nogen midt i den potentielt værste tid i deres liv. Sådan en person er jeg ikke. Så jeg ville holde ud, uanset hvad end resultatet måtte blive, lyder det fra Hailey Bieber.

Det er ikke kun Justin Bieber, som har haft det svært med at håndtere stjerne-statussen. Også andre stjerner, såsom Britney Spears, har haft svært ved at vokse op med så meget fokus omkring sig. Læs mere om det her (+)

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: