Kan du huske den lille pige fra Titanic? Sådan ser hun ud i dag

Det er tyve år, siden Titanic havde premiere, og Alexandrea Owens-Sarno, der spillede Cora, er blevet voksen

Alexandrea Owens-Sarno i rollen som Cora Cartmell i Titanic. Foto: 20th Century Fox
Alexandrea Owens-Sarno i rollen som Cora Cartmell i Titanic. Foto: 20th Century Fox

Hun var blot otte år gammel, da hun sikrede sig rollen som Leonardo DiCaprios øjesten, Cora Cartmell, i storfilmen Titanic.

Siden filmen havde premiere er der gået tyve år og Alexandrea Owens-Sarno, der spillede den lille nuttede pige, er blevet en voksen kvinde.

I et interview med The Sun, fortæller Alexandrea Owens-Sarno, at det var hendes mor, der tog hende selv, og hendes lillesøster, med til casting på Titanic:

- De hev min lillesøster ud af rækken og spurgte hende om hun ville have en rolle, som en lille pige, der græd. Ved samme lejlighed spurgte casterne mig, om jeg var interesseret i at aflægge prøve på en anden rolle, fortæller Alexandra, der et par uger efter castingen fik besked om at rollen var hendes:

- Jeg husker, at jeg løb råbende og skrigende rundt i huset, som en lille tosse, forklarer Alexandrea Owens-Sarno, der kom tæt på Leonardo DiCaprio under optagelserne. Han underholdt hende ved at tegne i sin skitseblok og han hentede peanut butter og marmelade sandwiches til hende, husker hun.

Alexandrea i en scene med Leonardo DiCaprio. Foto: 20th Century Fox
Alexandrea i en scene med Leonardo DiCaprio. Foto: 20th Century Fox

Foto: 20th Century Fox
Foto: 20th Century Fox
 

- Jeg kan huske, at jeg tænkte 'det er min nye ven Leo og han er super cool'. Vi tilbragte tid sammen mellem optagelserne og Kate (Winslet/red)kom hen og talte med os engang imellem også. Hun var besat af min lillesøsters hår og legede altid med det, fortæller Alexandrea Owens-Sarno, der i dag stadig arbejder som skuespiller. Hun har senest medvirket i gyserfilmene 'The Slaugh' og 'A Closer Walk with Thee'.