Kan du kende hende: Supermodellen har smidt sminken

Hun plejer at være iført et tyk lag makeup, men nu viser modellen sig i en rå og helt uredigeret version

Der er ikke pillet ved noget som helst filter eller smurt noget på ansigtet, lover Tyra Banks. (Privatfoto)
Der er ikke pillet ved noget som helst filter eller smurt noget på ansigtet, lover Tyra Banks. (Privatfoto)

Hvor smukke er verdens smukkeste kvinder egentligt, når de vågner om morgenen?

41-årige Tyra Banks besluttede i går, at vise verden den HELT rå og uredigerede udgave af sig selv.

Tyra Banks udfordrer sine fans i pande-konkurrence med dette billede. (Foto: Twitter). Intl. kendte Tyra Banks: Se min store....pande

Og selvom hun er utilfreds med de mørke rande, hun har om øjnene, så har den amerikanske skønhed vist ikke noget at skjule.

Sammen med fotoet, hun har lagt på Instagram, skriver supermodellen og tv-værten, at hun er træt af folk, der påstår, at de lægger ubehandlede billeder ud på de sociale medier, når de så alligevel har pyntet på dem.

- De lyver, når de siger, at det hele er råt og ærligt. Nåh, men denne morgen besluttede jeg mig for at give jer en bid af den virkelig mig. Jeg havde da lyst til at udglatte mine mørke rande. Men jeg tænkte: 'Nej, Ty! Vis dem, den du virkelig er'. Så her er jeg. Rå!, skriver hun.

Tyra Banks viser sig normalt i fuld krigsmaling, når hun indtager enten den røde løber, catwalken eller dit tv. (Video: Splash)

Smukke Tyra Banks kan sagtens finde fejl ved sig selv. (Foto: TwitPic.com) Intl. kendte Tyra Banks: Jeg har enorme... fødder!

26 kommentarer
Vis kommentarer