Kanye efter nøgenvideo: Sagsøg mig bare

En række berømtheder er portrætteret splitternøgne i voks i skandalerapperens seneste musikvideo - selv konen Kim Kardashian og hendes eks

Kanye West er fuldstændig ligeglad med, om der er nogen, der vil sagsøge ham på grund af hans meget omtalte nye musik-video.

Under en scene i Kanye Wests seneste musikvideo, 'Famous', slænger en lang række berømtheder portrætteret i voks sig i en seng med skandalerapperen i midten.

Den kontroversielle og opsigtvækkende video har vakt masser af reaktioner, men rapperen selv tager postyret med vanlig ro.

Taylor Swift raser over 'nøgen-optræden' i Kanye-video

- Kan nogen sagsøge mig nu. Jeg venter, skrev han efterfølgende på Twitter, og nu forklarer han meningen med galskaben i et interview med Vanity Fair.

- Det er en kommentar til berømmelse. Det er ikke en video, der er for eller imod nogle af de portrætterede i videoen, forklarer den 39-årige skandalestjerne til magasinet.

Se ny musikvideo: Den nøgne sandhed eller løgn

Vanvittigt men genialt
Rapperen Chris Brown, som også er portrætteret, har kaldt Wests seneste påfund for 'vanvittigt, men genialt', mens den tidligere præsident George W. Bush, som også ligger nøgen i voks i videoen, har reageret på den ved kortfattet at sige i en erklæring, at 'det ikke er ham'.

- Måske kunne George W. Bush og jeg have været venner i en alternativ verden. Jeg kunne have været hans mørke ven på golfbanen, lyder Wests reaktion på Bushs i interviewet.

Selv produceren Ray J, som Wests kone, tv-personligheden Kim Kardashian, lavede en sexvideo med i 2007, er portrætteret i musikvideoen, og det samme er Wests egen ekskæreste, glamourmodellen Amber Rose.

Vores liv er en kunstart
Ifølge rapperen selv har den kontroversielle 'Famous'-video ikke vaklet ved ægteskabet, selv om han har hevet deres respektive ekskærester nøgne ind som voksfigurer, for Kim Kardashian er vild med mandens seneste værk.

- Jeg synger en masse strofer, som andre koner aldrig nogensinde ville tillade deres mand at sige. Men min kone deler også masser af billeder, som andre mænd ikke ville tillade dem at gøre.

- En af nøglerne til lykke i vores ægteskab er, at vi får lov til at være os selv. Vores liv er som en kunstart, siger han.

Kim Kardashian og Kanye West giftede sig i 2014 efter to års forhold. Parret er forældre til datteren North på tre og sønnen Saint på syv måneder.

Kanye West har også sat hans eks-kæreste Amber Rose ind i den meget omtalte nøgen-video.(Foto: AP)
Kanye West har også sat hans eks-kæreste Amber Rose ind i den meget omtalte nøgen-video.(Foto: AP)