Kanye West: Sur er sejt

Den amerikanske rapper Kanye West er kendt for at se olm ud på nærmest alle billeder, og den tanke får ham til at smile for sig selv

Kanye West fortæller i et interview, at der er en helt særlig grund til, at han sjældent finder det brede smil frem. (Foto: AP)
Kanye West fortæller i et interview, at der er en helt særlig grund til, at han sjældent finder det brede smil frem. (Foto: AP)

Han smiler ikke, men det er kun, så han kan smile, at han ikke gør det.

Forvirret? Det er der ikke så meget at sige til. Den amerikanske rapper og producerstjerne Kanye West afslørede torsdag under en modeprisuddeling i Los Angeles, at han har en helt særlig grund til aldrig at finde det brede smil frem på billeder.

Det skriver Female First.

Hov, hvad er det som titter frem? (Foto: All Over Press) Intl. kendte Afsløret: Sådan holder Kim styr på kjolen
 

Sangen er delvist skrevet af rapperens mor, som døde i 2007. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Kanye laver musik med eks-Beatle

- Da jeg arbejdede på 'Yeezus' (hans seneste album fra 2013, red.) så jeg den her bog fra 1800-tallet, og den var indbundet i fløjl med messing og det hele. Jeg kiggede på alle de her billeder af mennesker, og de så så ægte ud, og deres påklædning var fantastisk, og de smilede ikke, lød det fra megastjernen.

- Paparazzi kommer altid hen til mig og spørger: 'Hvorfor smiler du ikke?', og jeg tror, at det ikke at smile får mig til at smile. Når du ser malerier på et gammelt slot, så smiler folk ikke, for det ville bare ikke se lige så sejt ud, fortsatte han.

Kanye West-fans jokede bare, da de på Twitter skrev, at de ikke kendte den levende legende Paul McCartney. (Foto: AP) Intl. kendte Uvidende Kanye-fans jokede: Kender godt McCartney

Man må dog ikke håbe for rapperen, at der var portrætmalere til stede under talen - han endte den nemlig ifølge Female First med et ordentligt smil.

Den 37-årige West leverede sin forvirrende tale til et publikum, der også indeholdt andre prominente gæster som popprinsesserne Katy Perry, Rihanna og Miley Cyrus.

Kanye West-fans undrer sig på Twitter over, hvem Paul McCartney er. (Foto: AP) Intl. kendte Undren på Twitter: Hvem er Paul McCartney?

0 kommentarer
Vis kommentarer