Kardashian afviser brud med model

Rob Kardashian afviser rygter om, at han og modellen Blac Chyna er gået hver til sit. Men presset på parret er stort, fortæller han

Hun er en fræk dame, hende Blac Chyna (Video: Splash)
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Rygter om et brud mellem reality-personligheden Rob Kardashian, der er bror til de berømte Kardashian-søstre, og modellen Blac Chyna begyndte i weekenden at spire i flere amerikanske medier, og det har nu fået tv-kendissen til at tage bladet fra munden.

- Chy og jeg er ikke gået fra hinanden, vi føler bare, at det vil være sundere for vores forhold, hvis vi holdt os mere for os selv.

Chyna med røv som en ladeport

- Det er umuligt at have et positivt forhold med så meget negativitet fra medierne og outsidere, skriver han blandt andet på sin Instagram-profil til et billede af ham og modellen.

Rygterne om et brud mellem de to begyndte, da Rob Kardashian i løbet af weekenden slettede alle sine billeder af kæresten på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

Det kendte par har været igennem en omtumlet tilværelse, siden de to annoncerede deres forhold. Blac Chyna har sammen med rapperen Tyga en søn, og Tyga danner i øjeblikket par med Kylie Kardashian, der er halvlillesøster til Rob Kardashian.

Drama: Kardashians lillebror siger farvel til familien

Og på de sociale medier er bølgerne til tider gået højt mellem modellen og Kardashian-klanen, der har haft kløerne fremme over for hinanden i flere omgange, angiveligt fordi Kim Kardashian og Blac Chyna har et anstrengt forhold til hinanden.

Tilbage i februar skrev Rob Kardashian på sin Instagram-profil, at han ville droppe sin familie og erklære sig selv forældreløs.

Kardashians slår hånden af lillebror

Det udfordrede par holde sammen. (Foto: All Over Press)
Det udfordrede par holde sammen. (Foto: All Over Press)

Her twerker hun sammen med Amber Rose

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind