Kardashian-klanen nær bankerot

Der går for meget ud og for lidt ind i familiens økonomi

Det er ikke til at se det, men Kanye, Kim og de øvrige Kardashians er angiveligt på fallittens rand. Her er de fanget i Rom, på vej i operaen. (Video: Splash)

Det er en almindelig opfattelse, at Kardashian-klanen svømmer i penge - i hvert fald lever de, som om de gør.

Men måske er sandheden en ganske anden. RadarOnline påstår tværtimod, skriver Daily Star, at der skal 'et mirakel til' for at redde dem fra at havne på fattiggården.

Temmelig opsigtsvækkende nyheder, der skyldes monster-forbrug, gælds-ramte kærester og ægtemænd, en truende retssag om 180 millioner dollars og svindende interesse for deres reality-show, 'Keeping up with the Kardashians'.

Udpluk af Kardashian-pigerne. Fra venstre Khloe, Kourtney, Kim, Kris og Kylie Jenner. (AP Photo)
Udpluk af Kardashian-pigerne. Fra venstre Khloe, Kourtney, Kim, Kris og Kylie Jenner. (AP Photo)
 

Shopper for 300.000 dollars om måneden
Kim Kardashian har for nylig været ude med kritik af moderen, Kris Jennner, for ikke at passe godt nok på hendes penge. Men samtidig shopper hun selv for 300.000 dollars om måneden, 'og det er ikke holdbart', siger en kilde.

Kim's gemal, Kanye West, indrømmede i vinter, at han 'brændte millioner af' og var i gæld til op over begge ører efter et fejlslagent mode-eventyr.

- De blev alle lidt skødesløse, da Kanye dukkede op, men det viste sig, at han er værre med penge, end de selv er.

 

Sagsøgt for 'svindel' og 'bedrag'
Slemt er det dog især for søstrene Kourtney og Khloe. De er blevet sagsøgt for 180 mio. dollars af  investorer i deres make up-mærke, 'Kardashian Beauty Make Up Line'.

'Svindel' og 'bedrag' lyder klagepunkterne bl.a.

Søstrene har også andre problemer. Khloe's talkshow er blevet skrottet, og Koutney har nærmest ikke tjent en rød øre for sig selv i årevis.

- Kris river sig i håret af fortvivlelse. Der går for meget ud og for lidt ind. Familien er på vej mod virkelige problemer, hvis ikke de får vendt skuden, hedder det.

 

65 kommentarer
Vis kommentarer