Kardashian-mand må stå i kø for at se sine børn

Kourtney Kardashians eks, Scott Disick, må ikke se sine børn i sit gamle hjem uden at gå igennem et sikkerhedstjek først

Kourtney Kardashian er helt færdig med Scott Disick. (Foto: AP)
Kourtney Kardashian er helt færdig med Scott Disick. (Foto: AP)

På et tidspunkt nød Scott Disick højst sandsynligt det 'gated comminity' i Calabasas, Californien, som han boede i med Kourtney Kardashian og deres tre børn.

Nu har piben nok fået en anden lyd.

Forleden blev han nemlig spottet i køen for besøgende til det eksklusive område, skriver TMZ.

Kardashian-søster smider manden ud

Kourtney Kardashian smed Scott Disick på porten i juni måned, men det var åbenbart ikke nok for den 36-årige Kardashian-søster, der altså også har fjernet Scotts navn for besøgslisten, der giver adgang til området.

Dermed skal 'Lorden' gennem et sikkerhedstjek for at få lov til at besøge sit gamle hjem, hvor hans tre børn, Mason på fem, Penelope på tre og den otte måneder gamle Reign stadig bor.

Scotts alkohol-misbrug og party-livsstil har været et tilbagevendende problem gennem parrets ni år lange forhold, men det var angiveligt et billede af Scott med sin eks-kæreste i Sydfrankring, der gjorde, at Kourtney fik nok og afsluttede forholdet.

Kardashian-søstre i byen efter brud

Og når Kourtney har slettet Scott fra besøgslisten, ser det ikke ligefrem ud til, at 'Lorden' kan snige sig tilbage i Kardashian-søsterens arme:

- Indtil nu har alle troet, at Scott langsomt ville orme sig tilbage i hendes (Kourtneys, red.) liv, men det her er det første rigtige tegn på, at hun er opsat på at komme videre med sit liv uden ham, fortæller en kilde til US! magazine.

Kardashian-mand kan grine til banken