Kardashian-søster deler frækt foto: Men fans går amok

Kylie Jenner er kendt fra realityprogrammet 'Keeping up with the Kardashians', og er den yngste i flokken ud af syv. Hun har for nyligt delt et frækt billede af sig selv i undertøj, men Kardashian-fans går amok og er ikke tilfredse

Kylie Jenner er den yngste i flokken af syv søskende. Foto: All over press
Kylie Jenner er den yngste i flokken af syv søskende. Foto: All over press
Følg Internationale kendte

Hun er kun 19 år gammel og har allerede formået at blive en af de rigeste kvinder i verden. Kylie Jenner er Kim Kardashians søster. Hun blev kendt, da hun som 15 årige var med i realityprogrammet 'Keeping up with the Kardashians' og har siden hen tjent millioner på tøjkollektioner, makeup-produkter og meget mere.

Hun har på de seneste tre år forandret sig meget rent udseendemæssigt, og det har fået Kardashian-fans op at stolen flere gange. Men Kylie Jenner har aldrig bekræftet, at hun har fået foretaget kosmetiske ændringer.

Deler billede i undertøj
Realitystjernen har i dag delt et billede af sig selv i undertøj. Hendes bryster ser større ud end normalt, og det har endnu engang fået fans til at gå amok.

- Det er sørgeligt, at hun som kun 19-årige har fået lavet så mange kosmetiske ændringer ved sit ansigt og sin krop, skriver en fan på billedet.

- Kan du blive mere falsk?, skriver en anden.

Billedet har fået over 200.000 likes, over 10.000 delinger og mere end 3000 kommentarer. Alt sammen på under fire timer.

Sådan så hun ud før
Rygterne går på, at Kylie jenner har fået foretaget flere kosmetiske ændringer. Herunder læber, bryster, numse, kinder og bryn. Det eneste hun dog selv har bekræftet er sine læber.

- Jeg har fået sprøjtet restylane i læberne. En midlertidig læbeforstørrelse. Det er på grund af min usikkerhed, fortalte hun dengang i 'Keeping up with the Kardashians.

Sådan her så Kylie Jenner (til venstre) ud i 2013. Foto: AP
Sådan her så Kylie Jenner (til venstre) ud i 2013. Foto: AP

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.