Kardashian-søster et forkert valg

Calvin Klein uenig i valget af Kendall Jenner som reklame-figur for den seneste undertøjs-kampagne

Mode-designeren Calvin Klein solgte i 2002 det tøjmærke, han selv havde skabt i 1968.

Det er derfor slut med at bestemme, hvordan firmaet markedsfører sine produkter, men derfor kan man jo godt have en mening om det.

Og den 73-årige modemand er ikke overvældende begejstret over valget af Kardashian-søsteren Kendall Jenner, 20 år, til at stå i spidsen for den seneste undertøjs-kanmpagne.

Intl. kendte Kendall diskuterer små bryster med veninden

Calvin Klein solgte firmaet i 2002. (AP Photo)
Calvin Klein solgte firmaet i 2002. (AP Photo)
 

(Target Press)
(Target Press)

(Bestimage)
(Bestimage)

Her viser Kendall Jenner en flot bh frem som model for Calvin Klein. Og det er med eller uden bryst-piercing vides ikke med sikkerhed.(Foto: Polfoto) Intl. kendte Kendall: Nu med piercing i brystvorten

- Det er ikke noget, jeg ville have gjort, selv i dag, sagde Calvin Klein i en tale på Savannah College of Art and Design.

Calvin Klein var da sikker på, at Kendall Jenner er 'en sød, ung dame', men han tvivler på, at hun repræsenterer det, der er kernen i Calvin Klein-mærket.

- Nu bliver modeller hyret for deres antal af 'følgere' online, ikke for at repræsentere kernen af designerens arbejde. Jeg tror ikke, det vil fungere i det lange løb.

Canadieren viser sig både frem helt tildækket og helt afklædt. (Foto: AP) Intl. kendte Justin Bieber smider tøjet

Klør det, Justin? (Bestimage)
Klør det, Justin? (Bestimage)
 

Mens han er kritisk over Jenner-pigen, har han derinmod intet imod valget af Justin Bieber til at reklamere for herre-trusser.

- Han gør det godt, sagde han.

9 kommentarer
Vis kommentarer