Kardashian-søstre i byen efter brud

Kourtney Kardashian festede i aftes med Kim og Khloé

Tirsdag blev det officielt, at det hårdtprøvede forhold mellem den ældste af de kurvede søstre og hendes mand, Scott Disick. Og nu står søstrene altså sammen! (Video: Splash)

De verdensberømte Kardashian-søstre kan skændes så det slå gnister. Vikle sig selv og hinanden i alverdens intriger og skabe drama i familien.

Intl. kendte Familien raser over Kim K: Du sladrede!

Men når det virkelig brænder på, kan intet komme imellem Kim, Khloé og Kourtney!

Tirsdag blev det officielt, at det hårdtprøvede forhold mellem den ældste af de kurvede søstre og hendes mand, Scott Disick, er slut.

Intl. kendte Kardashian-søster smider manden ud

Ifølge de amerikanske medier er 36-årige Kourtney, der har tre børn sammen med Disick, mere end såret over bruddet. Men det gør hun alt for at skjule.

I aftes slikkede Kourtney sine sår med en gedigen bytur sammen med sine to søstre. Og hvis Scott Disick, der tidligere har været indlagt til afvænning, har haft sin telefon eller en computer tændt, har han ikke kunnet undgå at se glimt fra Kim, Kholé og Kourtneys aften i byen.

Kim Kardashian og hendes søstre er klar til mere reality-tv. (Foto: AP) Intl. kendte Million-drama i Kardashian-kulissen

Især Kim Kardashian har rundhåndet langt billeder ud fra festlighederne, hvor de havde farvekoordineret og alle troppede op på Casa Escobar i Thousand Oaks.

Inden Kourtney tog ud for at more sig, fik hun skiftet alle låsene i det hus, der indtil i går var hendes og Scott Disicks hjem. Nu bor hun der alene med de tre børn.

12 kommentarer
Vis kommentarer