Kardashian-søstre i ny shitstorm: Misbruger de døde

Kendall og Kylie Jenner er blevet nødt til at trække en t-shirt tilbage, efter en sagsøgning truede

Kendall til venstre og Kylie til højre. Foto: Chris Carlson/AP
Kendall til venstre og Kylie til højre. Foto: Chris Carlson/AP

De syntes sikkert selv, Kendall og Kylie Jenner, at det var en rigtig god idé, de fik, da de besluttede at lave t-shirts med deres egne ansigter trykt henover musikere som Tupac, Notorious BIG og Ozzy Osbourne samt logoerne fra rockbands som Pink Floyd, Metallica og The Doors.

De glemte bare lige én ret vigtig ting - nemlig at spørge om lov til at bruge billederne af kunsterne. Det fik Voletta Wallace, mor til Notorious BIG, til at kritisere de to søstre i et Instagram-opslag.


- Jeg er ikke sikker på, hvem der har fortalt Kylie Jenner og Kendall Jenner, at de havde retten til at gøre det her. Den manglende respekt i ikke engang at spørge mig eller andre fra husholdningen chokerer mig. Jeg har ingen anelse om, hvorfor de tror, at de kan udnytte Tupac og min søn Christophers død til at sælge t-shirts. Det her er mangel på respekt, ulækkert og udnyttelse, når det er værst, skriver hun i opslaget.

Samtidig erklærede familiens rapper sig klar til at gå videre med sagen, hvis søstrene ikke stoppede salget af de 125 dollars dyre t-shirts - hvilket de siden har gjort.

Ozzy Osbournes kone, Sharon Osbourne, luftede også sin kritik af de to søstre på twitter.


- Piger, I har ikke fortjent retten til at sætte jeres ansigter sammen med musikikoner. Hold jer til det, I ved noget om... lip gloss, skriver hun.

Ikke første gang
Der er ikke den første shitstorm, som Kendall Jenner er med i. I april var hun en del af Pepsis reklame, der dog blev stærkt kritiseret for sin trivialisering af protester og aktivisme. I reklamen afmonterer Jenner spændingerne mellem politiet og de protesterende, da hun rækker en betjent en pepsi.

Til sidst blev kritikken så markant, at Pepsi fjernede reklamen, mens de undskyldte for at have puttet Kendall Jenner i den situation.

Den her gang er det altså ikke nogen, der kan undskylde på hendes vegne. Det skulle da lige være hendes søster.

- Jeg er nysgerrig efter at høre begrundelsen. Jeg er endnu mere nysgerrig efter at høre den foreslåede løsning, har Wallace familiens advokat udtalt til TMZ.

Nyd det russiske svar på Kim K.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter