Kardashian-stjerne i stort vægttab

Realitystjernen Rob Kardashian har tabt adskillige kilo efter at være startet et hårdt-træningsprogram

Rob Kardashian er gået i gang med at træne for at smide de ekstro kilo. (Foto: All Over Press)
Rob Kardashian er gået i gang med at træne for at smide de ekstro kilo. (Foto: All Over Press)

'Keeping Up With the Kardashian'-stjernen Rob Kardashians selvtillid fik noget af et knæk, da tallet på vægten blev større og større.

Helt galt var det, da han angiveligt fløj hjem fra sin søster Kim Kardashian og svoger, Kanye Wests, stjernebesatte bryllup, fordi han ikke ville med på familiebillederne på grund af sin vægtøgning.

Rob tog angiveligt hele 45 kilo på i løbet af bare 12 måneder, men efter at have fået kendis-træneren Gunnar Peterson som personlig træner er Kardashian-søstrenes lillebror dog på vej ud af sin mørke periode, skriver US Weekly.

- Han har allerede tabt 7 kilo. Rob følger programmet, som Gunnar har lavet til ham og får leveret sin måltider af en kok, fortæller en kilde tæt på Rob.

På et nylig tilføjet billede på Robs Instagram-profil, ser Kardashian-stjernen da også noget smallere ud i ansigtet. Se billedet herunder:

Derfor flygtede Rob Kardashian: For tyk til bryllup

Kanye West som inspiration
Kendis-træneren er dog ikke den eneste, der er medvirkende til at kiloene rasler af Rob.

Hans svoger, musikeren Kanye West skal angiveligt også have været en ledestjerne for Rob i kampen med vægten.

- Det er Kanye, der bruger sin magi. Han har været stor motivation for Rob og fortalte ham, hvordan han selv kom i form efter sin ulykke, fortæller Robs ven.

Kanye West var involveret i en alvorlig bilulykke i 2012, hvor han blandt andet brækkede kæben tre steder.

Robs anonyme ven fortæller også US Weekly, at motivationen til vægttabet er brugt som forberedelse til hans tilbagevenden på skærmen i realityprogrammen 'Keeping Up With the Kardashians', hvor han nærmest har nægtet at medvirke det seneste år.

Familiedrama til Kardashians bryllup