Annonce:
Annonce:

Kardashian taler ud om dødstrusler

Khloé Kardashian beskriver, hvordan trusler om død og kidnapning var en del af Kardashian-familiens hverdag under O.J. Simpson-retssagen

Her ankommer Khloe Kardashian til 'The Nice Guy' i Los Angeles tilbage i januar måned. (Video: Splash)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Familien Kardashian, der er bedst kendt for deres realityprogram 'Keeping Up With The Kardashians', har ikke altid levet et glamourøst liv i sus og dus.

I et interview med E! News taler den yngste Kardashian-søster, Khloé Kardashian, ud om, hvordan hendes forældres indblanding i den omtalte drabssag mod den tidligere amerikanske fodboldspiller O.J. Simpson påvirkede familiens liv. Forældrene, Kris Jenner og Robert Kardashian, støttede nemlig hver deres part i sagen.

Khloe Kardashian har også en sexvideo

- Kourtney og jeg tog i retten sammen med vores far. Jeg kan huske, hvordan vi sad på bænken i den ene side af salen, mens vi kiggede på vores mor, der sad på den anden side, siger Khloé Kardashian til E! News.

Annonce:

Det var dog ikke kun forældrenes forhold til retssagen, der gjorde det svært for Khloé Kardashian. Under retsforløbet modtog Kardashian-børnene flere trusler om både kidnapning og død grundet familiens tilhørsforhold til sagen.

Khloe med bar røv i pool-kanten

I Khloé Kardashians eget talkshow 'Kocktails With Khloé', uddyber hun ifølge Scoopla, hvordan familien oplevede, at deres biler flere gange blev udsat for hærværk efter retssagen var slut.

- Vi har prøvet at blive smidt ud af restauranter og vores biler er blevet ridset, så der står 'skyldig' på dem, fortæller Khloé Kardashian i sit talkshow, ifølge Scoopla.

Khloé Kardashian syg af sygebesøg

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: