Kardashian taler ud om dødstrusler

Khloé Kardashian beskriver, hvordan trusler om død og kidnapning var en del af Kardashian-familiens hverdag under O.J. Simpson-retssagen

Her ankommer Khloe Kardashian til 'The Nice Guy' i Los Angeles tilbage i januar måned. (Video: Splash)

Familien Kardashian, der er bedst kendt for deres realityprogram 'Keeping Up With The Kardashians', har ikke altid levet et glamourøst liv i sus og dus.

I et interview med E! News taler den yngste Kardashian-søster, Khloé Kardashian, ud om, hvordan hendes forældres indblanding i den omtalte drabssag mod den tidligere amerikanske fodboldspiller O.J. Simpson påvirkede familiens liv. Forældrene, Kris Jenner og Robert Kardashian, støttede nemlig hver deres part i sagen.

Khloe Kardashian har også en sexvideo

- Kourtney og jeg tog i retten sammen med vores far. Jeg kan huske, hvordan vi sad på bænken i den ene side af salen, mens vi kiggede på vores mor, der sad på den anden side, siger Khloé Kardashian til E! News.

Det var dog ikke kun forældrenes forhold til retssagen, der gjorde det svært for Khloé Kardashian. Under retsforløbet modtog Kardashian-børnene flere trusler om både kidnapning og død grundet familiens tilhørsforhold til sagen.

Khloe med bar røv i pool-kanten

I Khloé Kardashians eget talkshow 'Kocktails With Khloé', uddyber hun ifølge Scoopla, hvordan familien oplevede, at deres biler flere gange blev udsat for hærværk efter retssagen var slut.

- Vi har prøvet at blive smidt ud af restauranter og vores biler er blevet ridset, så der står 'skyldig' på dem, fortæller Khloé Kardashian i sit talkshow, ifølge Scoopla.

Khloé Kardashian syg af sygebesøg