Kardashians dobbeltgænger har været mand

Realitystjernen Kim Kardashian har fans over hele verden. En er den er Thalia Almodovar - der har brugt en formue på at komme til at ligne den kurvede kvinde.

Kardashians dobbeltgænger har været mand

Se Kim Kardashians look alike her

Hendes smalle talje og runde numse indbyder uden tvivl til mange blikke. Og den den timeglasformede figur har da også givet 28-årige Thalia Almodovar masser af opmærksomhed, fordi hun er en vaskeægte Kim Kardashian Look-alike.

Men hendes ekstremt kvindelige former er på ingen måde kommet af sig selv. Thalia Almodovar er nemlig transkønnet, og kom til verden som dreng. Hun begyndte at tage hormoner i teenageårene, og siden har hendes forvandling virkelig taget fart.

Hun har brugt mere end 70.000 pund eller omkring 700.000 danske kroner på operationer og tøj, der har givet hende det look, hun har i dag.

- Jeg ser ikke mig selv som transkønnet, jeg ser mig selv som kvinde. Jeg har altid været meget feminin, fortæller hun i videoen her.

Almodovars kurver har tydelige referencer til det amerikanske reality-stjerne, og hun gør også sit til for at understege ligheden.
Hun har blandet andet brugt omkring 100.00 kroner på tøj der minder om Kardashians.

På gaden i New York skaber den transkønnede Almodovar stor opsigt og hiver lange blikke efter sig.

Mod den transkønnede Kim Kardashian look-alike i videoen øverst - og se om du kan se forskel.

Opråb: Kvinder skal elske deres store numser

Opråb: Kvinder skal elske deres store numser Se billederne: Kardashian-klanens vilde badeferie