Annonce:
Annonce:

Kate Hudson ligeglad med far

Skuespilleren er ligeglad med, hendes biologiske far anser hende for at være død

Den berømte skuespiller må nu undvære sin biologiske far, hvilket hun, ifølge kilder og optagelserne her, ikke har ladet sig slå ud af. (Video: Splash)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Kate og Oliver Hudson var ikke overraskede over, at deres far Bill afskrev dem som sine børn. Den 65-årige B-skuespiller fortalte i weekenden, at hans to børn var døde for ham, hvilket ikke kommer som en overraskelse for skuespilleren Kate Hudson og hendes bror.

'How To Lose a Guy in 10 Days'-skuespilleren og Oliver Hudson har angiveligt været klar over faderens manglende følelser altid.

Far til skuespiller: Du er død for mig

Det berømte søskendepar, der har den lige så kendte mor, Goldie Hawn, har haft 'nul forhold' til deres biologiske far i adskillige år.

- De er ligeglade og er ikke overraskede over hans udtalelser, siger en kilde tæt på familien.

Det offentlige brud mellem far og børn kom, da Oliver Hudson lagde et ældre billede af trioen på Instagram på Fars Dag med teksten: 'Glædelig Forsømmelsesdag'.

Det fik Bill Hudson til at proklamere:

Annonce:

- Jeg siger til dem nu: 'Jeg sætter jer fri'. Jeg har fem biologiske børn, men jeg ser nu mig selv som far til tre. Jeg anser ikke længere Oliver og Kate som mine.

Sørger over dem, selv om de er levende
- Jeg vil bede dem stoppe med at bruge Hudson-navnet. De er længere en del af mit liv. Olivers Instagram-melding var et ondsindet angreb. Han er død for mig. Og det er Kate også. Jeg sørger over tabet, selv om de stadig er levende, lød den hårde melding Bill Hudson.

Bill Hudson og skuespiller Goldie Hawn blev skilt i 1980. Siden fandt Hawn sammen med skuespilleren Kurt Russell, som Kate Hudson hyldede på sin Instagram-konto på Fars Dag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: