Kate Upton: Jeg elsker mine bryster

Den britiske Sports Illustrated model vil være rollemodel for kurvede piger - hun ønsker dog ofte, at hendes bryster var mindre

Kate Upton elsker sine  bryster, men ønsker alligevel hver dag, at hendes bryster var mindre.(Foto: twitter)
Kate Upton elsker sine bryster, men ønsker alligevel hver dag, at hendes bryster var mindre.(Foto: twitter)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Den 21-årige Kate Upton, der er aktuel i filmen 'The Other Woman' overfor danske Nikolaj Coster-Waldau, vil gerne være en positiv rollemodel for kurvede kvinder. Men selv om den sexede model og skuespiller har tjent mere end 40 millioner kroner på sin kurvede figur og sine store bryster gennem de sidste tre år, ønsker hun sig nogen gange, at hun havde mindre bryster. Det ville nemlig på nogle områder gøre livet lidt lettere for hende.-

... og Gud skabte Kate Upton

- Jeg ønsker, at jeg havde mindre bryster hver eneste dag i mit liv. Jeg ville nemlig elske, hvis jeg kunne gå med spaghetti-toppe uden bh eller gå efter det helt små bikini-designs, siger Kate Upton til den britiske avis The Sun on Sunday.

Kate Upton viser krop for motorcyklerSe Kate Upton topløs på en hestKate Upton siger, at hun nogen ønsker at hun kunne tage sine bryster af og på. fordi folk altid taler om hendes bryster.(Foto: twitter)
Kate Upton siger, at hun nogen ønsker at hun kunne tage sine bryster af og på. fordi folk altid taler om hendes bryster.(Foto: twitter)
Kate fylder 21 med 21 frække fotosKate: Nu som sexet undertøjsmodel

Lettere med små bryster
- Hver dag tænker jeg. Det ville være så meget lettere med mindre bryster. Også fordi folk hele tiden taler om mine bryster. Jeg ville faktisk ønske, at jeg kunen tage mine bryster af og på, når jeg havde lyst, siger Kate Upton.

Men selvom Kate Upton måske ikke på alle områder er helt tilfreds med sin berømte krop, så er hun fast besluttet på at acceptere sin krop 100 procent og på at være en positiv rollemodel for unge piger.

- Jeg ved godt, at jeg siger, at jeg gerne ville have mindre bryster, og det siger jeg, fordi jeg mindst to gange om dagen ønsker det. Men græsset er jo altid lidt grønnere ovre på den anden side.

- Jeg elsker mine bryster, og jeg er meget stolt af mine brysters størrelse. Og det er en vigtig besked at sende til unge piger. Elsk dig selv, og elsk din egen krop.

- Det er alt for let at være negativ og selvdestruktiv. Hvis man elsker sig selv, bliver man altid meget mere glad for sit liv.

Bikini-Kate svæver i vægtløs tilstandKate Upton i bikini.(Foto: All Over Press)
Kate Upton i bikini.(Foto: All Over Press)


Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+