Katie Price går konkurs

Den britiske model, forretningskvinde og tv-kendis Katie Price var efter sigende god for flere hundrede millioner. Nu er hun gået konkurs

- Hvis hun vil have et problem, så giver jeg hende et problem. Katie Price var for nyligt rasende over en joke om hende og Peter Andre i realityprogrammet 'I'm a Celebrity... Extra Camp'. Få historien på et øjeblik her. Video: Bang Showbiz
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Bubber afslører: Har gjort barnepigen gravid

Der er ikke langt fra top til bund.

Det må 41-årige Katie Price sande, efter hun tirsdag omkring klokken 12.30 lokal tid blev erklæret konkurs i Insolvency and Companies Court i London.

Af den officielle retsliste fremgår det, at brystbomben skulle møde i retten klokken 11. Efter omkring halvanden time kunne The Sun rapportere fra retsbygningen, at Katie Price var blevet erklæret konkurs.

Hovedpersonen var angiveligt ikke selv til stede i retten, men retten kom frem til, at hun ikke har overholdt den aftale, som blev indgået sidste år. Her besluttede retten, at hun skulle betale 12.000 pund (omkring 100.000 kroner, red.) tilbage hver måned i fire år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Katie Price sammen med sin tidligere mand Peter André. Foto: AP
Katie Price sammen med sin tidligere mand Peter André. Foto: AP

Det lykkedes ikke, og nu kan modellen se frem til at miste sin luksusvilla 'mucky mansion', der er vurderet til to millioner pund (17 millioner kroner, red.).

Katie Price har tidligere været kendt som Jordan, da hun startede sin karriere som nøgenmodel på siderne i de tabloide britiske aviser.

Derudover har hun givet den som sanger i Eurovision Song Contest, ligesom hun har har optrådt i adskillige realityprogrammer. Blandt andet sammen med sin eksmand sangeren Peter André.

Hun har sågar også været politiker og var kandidat til det britiske parlament i 2001.

Katie Price er mor til fem og har det borgerlige navn Katrina Amy Alexandra Alexis Price. Foruden Peter André har hun været gift med MMA-kæmperen Alex Reid.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+