Katy Perry sviner Taylor Swift i MTV-bitchfight

Nicki Minaj og taylor Swift kom mandag op at skændes på Twitter

Katy Perry til sidste års udgave af MTV Video Music Awards. (Video: Splash)

Forleden gik der bitchfight i den på Twitter, da rapperen Nicki Minaj brokkede sig over, at hendes video til nummeret 'Anaconda' ikke var blevet nomineret for bedste musikvideo til årets MTV Video Music Awards.

Hun mente, at den manglende nominering skyldtes, at hun hverken er slank eller hvid.

Amber Rose overlader ikke meget til fantasien i sin mini-bikini. (Foto: DIGITAL/EROTEME) Underholdning Råb, skrig og slag: 11 store stjerne-skænderier

Sangerinden Taylor Swift - der opfylder begge de kriterier - havde derimod opnået en nominering i kategorien og følte sig ramt af kollegaens tweets, hvorefter der opstod relativ dårlig cyber-stemning mellem de to musikstjerner.

Intl. kendte Nicki Minaj og Taylor Swift i bitch-fight på Twitter

Og nu blander en tredje musikalsk sværvægter sig så i striden på Twitter.

Katy Perry tager nemlig Nicki Minajs parti og langer ud efter sin gamle rival, Taylor Swift. Hun mener nemlig ikke, at det var på sin plads, at Taylor Swift beskyldte Nicki Minaj for at sætte kvinder i musikbranchen op mod hinanden.

'Finder det ironisk, at bruge 'sætte kvinder op mod hinanden'-argumentet, når man selv tjener stort på kvinders nedtur', skriver Katy Perry.

I 2011 var stidsøksen tilsyneladende begravet melle mde to sangerinder. Til American Music Awards stod Katy Perry og Taylor Swift i hvert fald med armene om hinanden og blev fotograferet. (Video: Splash). 

Kort efter trykkede Nicki Minaj 'favorit' ved Katy Perrys tweet.

Nicki Minaj spillede på årets Roskilde Festival. (Foto: Per Lange)
Nicki Minaj spillede på årets Roskilde Festival. (Foto: Per Lange)

Men Katy Perry var ikke færdig ved keyboardet og skrev endnu et tweet som opbakning til Nicki Minajs kampagne mod oversete videoer fra sorte kunstnere.

'Det største vrængbillede her er, at hvor er hyldesten af 'Bitch Better Have My Money'-videoen, når VMA-kvalifikationen løb fra 7/7/2014 til 1/7/2015 og det guldkorn landede den 1/7.'

'Bitch Better Have My Money' er den seneste musikvideo af Rihanna - en ret voldsom video, hvor både sangerinden og en kvindelig skuespiller optræder topløse. Rihanna er ligesom Nicki Minaj sort - og er ikke blevet nomineret for årets bedste video.

Her kan du se videoen til 'Bitch Better Have My Money', hvor Mads Mikkelsen medvirker. (Video: Radr)

Katy Perry og Taylor Swift har begge datet John Mayer, og ifølge flere amerikanske medier er de to kvinder på ingen måde bedste venner. Rygtet siger, at striden mellem de to sang-kollegaer har inspireret Taylor Swift til at skrive nummeret 'Bad Blood'.

Nicki Minaj startede hele Twitter-affæren mandag, da hun skrev adskillige tweets om de nomineringer, som hun mente at være blevet snydt for:

'Hvis jeg havde været en anden 'type' artist, 'Anaconda' ville være blevet nomineret for bedste koreografi og video i år'.

'Hvis din video hylder kvinder med meget slanke kroppe, vil du blive nomineret for bedste video.'

'Sorte kvinder påvirker popkulturen så meget, men bliver sjældent belønnet for det.'

Koncert-anm. Nicki Minaj: Røvtur på Roskilde

Taylor Swift følte sig ramt af Nicki Minajs tweets. (Foto: AP)
Taylor Swift følte sig ramt af Nicki Minajs tweets. (Foto: AP)

Efterfølgende følte Taylor Swift sig tydeligvis ramt og tweetede:

'Jeg har ikke gjort andet end at elske og støtte dig. Det er ulig dig at sætte kvinder op mod hinanden. Måske en af mændene tog din plads?'

Herefter beskyldte Nicki Minaj Taylor Swift for bevidst ikke at forstå hendes pointe for at dække over det åbenlyse - at hun var blevet snydt for en nominering.

Det fik Taylor Swift til at forsøge at gyde lidt olie på vandene ved at invitere Nicki Minaj op på scenen sammen med sig, hvis hun skulle vinde en pris.

Det gad rapperen dog ikke svare på, men i stedet retweetede hun en lang række tweets far sine fans. Blandt andet dette:

Tro det eller ej, der er nogle ting, der er så meget STØRRE end dig, Taylor Swift. Du skylder Nicki Minaj en undskyldning.'

Taylor Swift er ikke sådan at slå ud på scenen - heller ikke selvom hun pludselig bliver fanget på en bevægelig del af scenen og ikke kan komme tilbage til hovedscenen. (Arkivfoto: AP) INTL. MusikNYT Hovsa: Taylor Swift fanget på scene Taylor Swift var chokeret og skuffet over Apples nye streamingtjeneste, Apple Music. Nu har firmaet valgt at ændre kurs. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Swift sur: Nu betaler Apple musikere

15 kommentarer
Vis kommentarer