Keith Richards: Justin Biebers musik er noget møg!

Den legendariske rockmusiker Keith Richards er på ingen måde fan af popstjernen Justin Biebers musik

Justin Bieber har fået endnu mere at græde over. Den legendariske guitarist Keith Richards mener nemlig, at Biebers musik er noget møg. (Foto: All Over Press)
Justin Bieber har fået endnu mere at græde over. Den legendariske guitarist Keith Richards mener nemlig, at Biebers musik er noget møg. (Foto: All Over Press)

Det kan godt være, at Justin Bieber har tjent styrtende med penge, siden Usher fandt den unge popstjerne på internetsiden 'YouTube', men Biebers musik imponerer på ingen måde den garvede guitarist fra Rolling Stones, Keith Richards.

Det gør han i den grad klart i et interview med GQ Magazine.

- Hans musik? Det er da en kæmpe portion møg, er det ikke?, spurgte rockmusikeren retorisk til spørgsmålet om, hvad han synes om sin unge kollegas sange.

På trods af at Justin Biebers attitude - ifølge Keith Richards - er en refleksion af sit 'uinspirerende' musik, så fortæller Rolling Stones-guitaristen dog, at Justin Bieber var 'forholdsvis ydmyg', da de to musikere mødte hinanden.

- Jeg har faktisk mødt den her fyr, og jeg fandt ham forholdsvis ydmyg, hvilket han også burde være, siger Keith Richards.

Ikon: Mine døtre må sniffe min aske

Bieber bryder grædende sammen på scenen

De er ikke konkurrenter
Det var dog ikke kun Justin Bieber, der modtog, hvad der minder om en sand overhaling i interviewet - også sangerinden Taylor Swift blev offer for den 71-årige guitarists hårde ord.

- Taylor er en smuk pige. Men jeg tænker ikke på dem (Swift og Bieber, red.) som konkurrenter. De er bare månedens nye smag, er de ikke?

Selv bandmedlemmet Mick Jagger fik Keith Richards 'hårde kærlighed' at føle.

- Han er sådan en snob. Sådan virker han selv på mig og resten af bandet. Han stiger på flyet og siger ikke engang hej, fortæller Keith Richards, som dog også havde rosende ord om sin legendariske kollega:

- Han er virkelig noget af en frontfigur. Jeg elsker ham dybt. Dine venner behøver ikke at være perfekte.

Keith Richards ude med riven - igen

Bitchfight er slut: Taylor Swift siger undskyld