Kendis-par: Aldersforskellen betyder intet

De otte år mellem rapperen Tyga og Kylie Jenner betyder intet, faktisk kan de være en fordel, mener Tyga

Kendis-par: Aldersforskellen betyder intet

Se Kylie Jenner og Tyga være omringet af fotografer.

Der er otte år mellem rapperen Tyga og reality-darlingen Kylie Jenner, der er lillesøster til de kendte Kardashian-søstre, men aldersforskellen betyder intet for parret. Faktisk kan den være en stor fordel, mener 26-årige Tyga. Det skriver E! Online.

- Fordi jeg er ældre end hende, har jeg været igennem mange flere ting, så jeg kan hjælpe hende med flere ting, selv om hun har været mere i de tabloide mediers søgelys, end jeg har, siger rapperen i et interview med radiostationen 106 KMEL og tilføjer, at parret hjælper hinanden med at vokse og lære hen ad vejen.

Drama: Kardashians lillebror siger farvel til familien

Men da nu 18-årige Kylie Jenner og Tyga første gang mødte hinanden, var alderen dog et emne, som de ikke kunne komme udenom, fordi de konstant mødte kritik fra omverden, fortæller Tyga, der så kritikken af deres forhold som en test.

- Det et svært at tale om, fordi folk bare kommer til at lange ud (efter os red.). Jeg forstod det dog ikke, fordi jeg bare har det sådan: 'Den her person er en virkelig god person'.

Sexvideoer, stoffer og masser af penge: Kom helt tæt på Kardashian-klanen

- Det er næsten, som om djævlen bliver ved med at forsøge at fortælle mig, at jeg ikke skal følge Gud, lyder det fra rapperen med det borgerlige navn Micheal Ray Stevenson.

Tyga har tidligere dannet par med modellen Blac Chyna, som han har en søn med. Blac Chyna danner i øjeblikket par med Rob Kardashian, der er storebror til Kylie Jenner.

18-årige Kylie Jenner chokerer med nye frække fotos