Kendisdatter hemmeligt gift

Afdøde Steve Irwins datter er blevet hemmeligt gift, kort tid før Australien lukkede ned for større forsamlinger

På billedet ses det nygifte par, Chandler Powell og Bindi Irwin. Foto: Ritzau Scanpix/O'Connor/AFF-USA.com.
På billedet ses det nygifte par, Chandler Powell og Bindi Irwin. Foto: Ritzau Scanpix/O'Connor/AFF-USA.com.

21-årige Bindi Irwin, der er datter af afdøde Steve Irwins, er i al hemmelighed blevet gift med sin forlovede, Chandler Powell, kort tid før Australien lukkede ned.

Brylluppet har været planlagt siden Bindi Irwins fødselsdag i juli sidste år, da Chandler Powell gik på knæ og friede med en diamantring.

I et opslag på Bindi Irwins Instagram-profil skriver hun, at bryllupsceremonien blev rykket frem, fordi Australien ved midnat indførte restriktioner mod større forsamlinger i forbindelse med covid-19.

Internettet går amok: Kan du se, hvem hun ligner?

- 'Vi ville ønske, at alle vores venner og familie kunne have været der med sammen med os. Vi er dog glade for, at det vil være muligt for os at kunne dele billeder og videoer. Lige nu opfordrer vi verden til at holde fast i håb og kærlighed, som kan bære os gennem denne gennemgribende tid i historien', skriver Bindi Irwin i opslaget.

'Beverly Hills'-stjerne i dyb sorg

Tændte lys for Steve Irwins
Brylluppet blev afholdt i Australia Zoo i Queensland, som Steve Irwin og hans kone Terri Raynes gjorde verdensberømt i tv-programmet 'The Crocodile Hunter'.

I opslaget skriver hun, at det var hendes bror, Robert Irwin, der gav hende væk til Chandler Powell. Samtidig sender hun en tanke til sin far, der døde, da Bindi Irwin blot var otte år gammel.

- 'Mor hjalp mig med at blive klar, Robert førte mig ned ad alteret, Chandler blev min mand og sammen tændte vi et lys for min far', skriver hun.

På billedet ses familien samlet, dengang Steve Irwin var i live. Foto: Ritzau Scanpix/Jamie Fawcett.
På billedet ses familien samlet, dengang Steve Irwin var i live. Foto: Ritzau Scanpix/Jamie Fawcett.

I et Twitter-opslag fra den australske reporter Tessa Hardy, er der billeder, der viser blomsterdekorationer i Australia Zoo i Queensland, hvor brylluppet i al hemmelighed blev afholdt, samt store hvide paraplyer, der afskærmede brudeparret.

Madonna i bizar badekar-video