Kendispar: Sådan holder vi liv i kærligheden

Hollywoodparret Chris Pratt og Anna Faris taler ud om, hvordan de holder ægteskabet friskt

Chris Pratt kysser her sin smukke kone Anna Faris ved gallapremieren på Jurassic World i USA.(Foto: Polfoto)
Chris Pratt kysser her sin smukke kone Anna Faris ved gallapremieren på Jurassic World i USA.(Foto: Polfoto)

Hollywoods travle skuespillerpar med 'Jurassic World'-aktuelle Chris Pratt og Anna Faris, der senest var med i '22 Jump Street', afslører, hvordan de undgår, at ægteskabet lider under den stressede hverdag i et interview i magasinet People.

- Annas forældre kommer herned, og så giver de os hele aftenen til at lave noget for os selv og sove længe om morgenen. Jeg tror, det er vigtigt at gøre plads til sådan noget, uanset hvad du arbejder med, siger 35-årige Chris Pratt.

Chris Pratt har tidligere spillet hovedrollen i filmen 'The Guardians Of The Galaxy'. (FOTO: Jordan Strauss/AP) Intl. kendte Hollywood-skår: Undskyld jeg er så dum

Parret mødte hinanden under indspilningerne til filmen 'Take Me Home Tonight' i 2007, og de blev gift for seks år siden. 38-årige Anna Faris er nok er bedst kendt for sin rolle som Cindy Campbell i den populære gyser 'Scary Movie', der gjorde stærkt grin med en række andre film. Sammen med skuespillerkollegaen Chris Pratt, som ud over den nye "Jurassic World"-film også kunne ses i "Guardians of the Galaxy", har hun sønnen Jack, som er to år.

Filmmagasinet Nu bliver det vildt: Se den nye Jurassic World-trailer

- Ofte fokuserer folk enormt meget på deres børn, og når børnene så flyver fra reden, sidder de tilbage og kigger på deres partner, som om det var en fremmed, fortæller skuespilleren.

Pratt afslører dog samtidig, at han elsker at bruge tid med sin søn, men at det altså ikke må ske på bekostning af forholdet til fruen. Han fortæller, at hun er en stærk partner og at deres familieliv er med til at holde ham solidt plantet på jorden.

Chris Pratt blev træt af de uhæmmede bejlere. Foto: AP Intl. kendte Skuespiller vred over flirtende kendismænd

Chris Pratt i en scene fra Jurassic World.(Foto: Universal Pictures)
Chris Pratt i en scene fra Jurassic World.(Foto: Universal Pictures)

 

1 af 3 Chris Pratt i en scene fra Jurassic World.(Foto: Universal Pictures)
2 af 3 
3 af 3 Chris Pratt kysser her sin smukke kone Anna Faris ved gallapremieren på Jurassic World i USA.(Foto: Polfoto)
6 kommentarer
Vis kommentarer