Kendt skuespiller afslører: Sådan ser jeg også ud

Nu har hun fået nok

Foto: AP.
Foto: AP.

Den amerikanske skuespiller Hilary Duff blev for alvor kendt, da hun som teenager havde hovedrollen i tv-serien 'Lizzie McGuire', der handler om, hvordan det er at være en usikker teenager i high school.

Hun er vokset op i Hollywood, og med livet i spotlightet har hun ofte skullet forholde sig til sit udseende, men nu har hun fået nok.

Sexet skuespiller topløs som ung

Den 29-årige skuespiller er på ferie med sin femårige søn, og det har givet anledning til, at hun nu har delt et billede, hvor hun understreger, at hun også har fejl - ligesom alle andre.

- Jeg deler det her på vegne af unge piger, kvinder, og mødre i alle aldre. Eftersom hjemmesider og magasiner elsker at dele 'kendtes fejl', vil jeg dele mine. Min krop har givet mig den største gave i livet: Luca, for fem år siden. Jeg fylder 30 i september, og min krop er sund og får mig derhen, hvor jeg skal være, skriver hun på Instagram.

- Damer, lad os være stolte af, hvad vi har, og stoppe med at spilde tid på at ønske, at vi var anderledes, bedre eller uden fejl.

Hilary Duff langer samtidig ud efter de personer, hun mener, altid påpeger fejl hos andre.

- Venner (I ved, hvem I er) ved allerede, hvordan man ødelægger noget godt, og nu er I også body shamers #kissmyass, understreger hun.