Kendt skuespiller i voldsom bilulykke

Skuespilleren James Woods var tæt på at blive kastet udover en klippeskrænt, men han blev reddet af autoværnet

Her ses 68-årige James Woods forlade en restaurant i Hollywood i september. (Video: Splash)

'Any Given Sunday'-stjernen James Woods snød døden, da en massiv bilulykke var ved at sende hans Jeep udover en klippekant. Skuespilleren kørte i en snestorm, da han pludselig måtte dreje skarpt for at undgå et harmonikasammenstød.

Ifølge Woods havde en billist mistet kontrollen på de isglatte veje i den amerikanske stat Colorado, hvilket førte til sammenstødet, som Woods efterfølgende beskrev i en række tweets.

Irina Babenko har bestemt fået sin krop tilbage. Film Star Wars: Irina og røv-rysteren

- Dybt fald på 30 meter, men autoværnet holdt. Jeg var i stand til at komme ud og at glide igennem den modkørende trafik, skrev den 68-årige skuespiller ifølge Daily News.

Leonardo DiCaprio lever livet farligt. (Foto: AP) Intl. kendte Filmstjerne snød døden tre gange

Woods, der er kendt for at spille skurkeroller i film som 'Casino' og 'Ghosts of Mississippi', skrev efterfølgende, at hans airbag ikke var blevet udløst på hans nu totalskadede bil, og at han var heldig at være i live.

- Gud smilte til mig i dag. Jeg er så lykkelig over at være i live, skrev han på Twitter.

Den 27-årige svenske skuespillerinde Alicia Vikander har etableret sig som en international filmstjerne på ganske få år.(Foto: AP) Filmnyheder Svensk Hollywood-stjerne rykker helt vildt

Skuespillerens tweets fik flere fans til tasterne for at vise deres støtte til den tredobbelte Emmy-vinder, der efterfølgende takkede for tankerne.

- Undskyld, jeg vrøvler. En lille hjernerystelse. Tak for alle de smukke støtteord, alle sammen. Vær søde at køre sikkert i feriedagene, afsluttede Woods.

George Clooney og Scarlett Johansson ligger højt på listen over foretrukne julegaver, der skulle lige under træet juleaften.(Foto: AP) Intl. kendte Se singlernes julegaveønsker for bedste babe og bedste hug

11 kommentarer
Vis kommentarer