Kendt skuespiller: - Jeg intimiderer mænd

Rebel Wilson fortæller, at hun er bange for at hun er for intimiderende overfor det modsatte køn

Hun har ikke fundet kærligheden endnu. Og det kan der være en helt bestemt grund til. Foto: Ritzau Scanpix
Hun har ikke fundet kærligheden endnu. Og det kan der være en helt bestemt grund til. Foto: Ritzau Scanpix

Bare fordi man er verdenskendt, så er det ikke lige nemt at finde kærligheden.

Den australsk-fødte skuespiller og komiker Rebel Wilson har i den grad mærket det på egen krop. Hun er single, og fortæller nu helt ærligt om, hvorfor hun tror, det er sådan. I et interview med Independent fortæller, at hun er bange for, at hun intimiderer det modsatte køn.

Skuespiller viser vildt vægttab

Nede på jorden
- Jeg synes selv, at jeg er meget sød og nede på jorden, siger den ærlige komiker og fortsætter en smule modløst:

- Men du kan se det i deres øjne. De bliver meget intimideret. Og jeg ved ikke hvorfor. Tror de, at jeg vil lave jokes om dem til the Baftas (prisuddelingsshow, red.) eller sådan noget? Jeg ved det ikke, lyder det fra den 40-årige Rebel Wilson.

Den kendte kvinde har gjort sig nogle overvejelser om, hvorfor hun tror, at nogle mænd bliver skræmte.

Fik erstatning på 21 millioner kroner: Nu vil hun have mere

- Jeg tror, at det er psykologisk. Comedy er magtfuldt. Hvis du har evnen til at få andre til at grine, har du en indbygget magt. Og nogle gange føler mænd sig utilpas med at kvinder har det. Men selvfølgelig har kvinder altid været sjove og talentfulde. Måske er det det, der er skræmmende?, lyder det spørgende fra hende.

Druknet i elefantsæd

Betalt for at være tyk
I et interviewet afslører hun, at hun i flere år har været stor fordi hun er blevet betalt for det.

- Det er ikke sådan, at jeg vil tabe mig og nå et bestemt tal. Det er mere end det. Det handler om mentalt at tage hånd om hvorfor jeg overspiste, og jeg havde et job, hvor jeg blev betalt mange penge for at være stor. Det kan på en måde godt forvirre én mentalt, siger Rebel Wilson til mediet.

Hun fortæller, at det var, da hun i marts rundede 40 år, at hun besluttede sig for, at tiden nu var inde til at fokusere på helbreddet.

Tabt sig
Inden året er omme vil skuespilleren Rebel Wilson gerne have nået en vægt på 75 kilo.

Det mål afslørede den 40-årige australske skuespiller ifølge People for omkring en måned siden, og de seneste dage har hun drysset flere nye billeder af sig selv i en blå kjole ud over sin Instagram-profil. Billederne viser en tydelig forvandling, og over for Daily Mail gætter diætist og fysiolog Kate Save på, at hun allerede har tabt sig omkring 18 kilo.

- Mærkeligt nok har det hele tiden været meningen, at dette år skulle være et år i sundhedens tegn. Jeg har navngivet mine år - det er lidt som at have et nytårsforsæt, bare for hele året, siger Rebel Wilson nu i et eksklusivt interview med The Sun.

Årets absolut mest elendige film

Rebel Wilson blev især kendt for sin rolle som Fat Amy i i filmen Pitch Perfect fra 2012, hvor hendes karakter ofte lavede vittigheder omkring sin egen størrelse.

Se 'Fede Amys' store vægttab

Siden har hun blandt andet spillet med i filmene 'How to Be Single' og 'Grimsby'. Lige nu er hun aktuel i Amazon Prime-komikershowet 'LOL: Last One Laughing'.