Kendt tv-skib sat til salg

Det gode skib fra 'Livsfarlig fangst' kan blive dit for knap tre millioner dollars

Det går ofte vildt for sig, når kutter-gutterne laver fjernsyn - her er det billeder fra den seneste sæson. Video: Discovery Networks

Drømmer du om at fange krabber, som drengene fra den amerikanske realityserie 'Deadliest Catch' - på dansk 'Livsfarlig fangst' - så er det nu, du skal slå til.

Det gode skib Time Bandit er nemlig blevet sat til salg for 2,888,888 millioner dollars - over 19 millioner kroner. Det skriver TMZ.

Skibet skulle være bygget i 1991 og har været del af programmet, der bliver sendt på Discovery, siden anden sæson. Siden er det blevet til hele 15 sæsoner.

Edgar Hansen fra 'Livsfarlig fangst'. Foto: Discovery
Edgar Hansen fra 'Livsfarlig fangst'. Foto: Discovery
 

Realitystjerne død: Blev kun 36

Farligt fiskeri
Det såkaldte reality-fiskerprogram er kendt for at være overordentligt livsfarligt - også for de medvirkende.

For tre år siden døde realityfiskeren Tony Lara fra programmet, og i 2010 og 2011 omkom henholdsvis Phil Harris og Justin Tennison fra samme program.

Samme forbandelse gør sig efter alt at dømme også gældende for et andet reality-fiskerprogram - nemlig 'Wicked Tuna: Outer Banks', der fulgte livet om bord på skibet Foolish Vessel. 'Wicked Tuna' handler om kommercielle tunfiskere i Gloucester, Massachusets, der fisker efter lukrative atlanterhavsfisk. Fiskerne er delt op i hold, og de kæmper mod hinanden om at fange flest fisk.

Det er kun et halvt år siden, at Nicholas 'Duffy' Fudge fra samme program døde ganske uventet. Han blev kun 28 år.