Khaleesi: Okay, jeg vil gerne vise bryster alligevel

Emilia Clarke føler sig mis-citeret og fortæller, at hun gerne smider tøjet på film og i tv, hvis det giver mening

Khaleesi: Okay, jeg vil gerne vise bryster alligevel

Her kan du se traileren for femte sæson af 'Game of Thrones'. Til næste år får sjette sæson premiere.

Forleden kom det frem, at Emilia Clarke, der spiller Daenerys Targaryen i 'Game of Thrones' ikke var meget for at indspille sex-scener på trods af, at hun alligevel adskillige gange har smidt kludene i hitserien.

- Sexscener burde være mere subtile. Jeg er så britisk, at jeg krummer tæer af sådan noget - jeg kan slet ikke holde det ud, sagde den 28-årige skuespillerinde til Daily Mail.

Topløs skuespillerinde: Jeg hader sexscener

Nu har piben imidlertid fået en noget anden lyd.

På sin Instagram-profil skriver skuespillerinden, der i sin rolle også er kendt som Khaleesi og Mother of Dragons, at udtalelsen er taget fuldstændig ud af kontekst, og at hun slet ikke har så meget mod nøgenscener endda.

'Jeg blev fulgt ind til en fest af en journalist, der stillede mig et spørgsmål om kvindelig selvstændighed og derefter citerede mig fuldstændig ude af kontekst i et medie, som jeg ikke indvilgede i at tale med,' skriver hun på Instagram, hvor hun har lagt et billede op af sig selv i sin 'Game of Thrones'-rolle.

Håber Pilou Asbæk dør i Game of Thrones

 

Hun fortsætter med at forklare, hvordan hendes reelle holdning til nøgenscener er:

'Hvis en nøgenscene i et drama driver historien fremad eller er lavet på en måde, så det giver ekstra indblik i en rolle, har jeg det helt fint med det. Nogle gange er eksplicitte scener nødvendige og giver mening for rollerne/historien, som de gør i Westeros (de syv kongedømmer, red.)'.

Snydt: Her er Khaleesis body-double

Der er dog også andre gange, hvor hun ikke mener, at det er på sin plads at bede en skuespiller om at smide tøjet.

'Hvis det bliver gjort bare for at gøre det, vil jeg diskutere med en instruktør, hvordan vi kan gøre det mere subtilt. Uanset hvad, som en god 'Mother of Dragons' har jeg altid den fulde kontrol.'

Game of Thrones sætter verdensrekord

Emilia Clarke som hun ser ud, når hun ikke spiller Daenerys Targaryen i 'Game of Thrones'. (Foto: All Over)
Emilia Clarke som hun ser ud, når hun ikke spiller Daenerys Targaryen i 'Game of Thrones'. (Foto: All Over)

Der er dog stadig en mulighed for at læse en stikpille til 'Game of Thrones'-bagmændene ind i Emilia Clarkes holdningsændring.

Hun skriver 'nogle gange er eksplicitte scener nødvendige og giver mening for rollerne/historien, som de gør i Westeros (de syv kongedømmer, red.)', men enhver Game of Thrones-fan ved, at Emilia Clarkes rolle i serien aldrig har betrådt Westeros, men indtil videre kun har opholdt sig i lande øst for Westeros, hvorfor hun indirekte - måske - siger, at nøgenscenerne giver mening for de andre karakterer i serien, men ikke for hendes.

Sjette sæson af 'Game of Thrones' får - med eller uden nøgenscener - premiere til foråret 2016.

Her er verdens bedste tv-serier