Kig med Kanye West: Det her er fattigdom

Tv-manden Piers Morgan inspireret af dansk nødhjælpsarbejder til at kritisere rapperen

Kig med Kanye West: Det her er fattigdom

Tilbage i maj 2015 talte Ekstra Bladet med Anja Lovén om de såkaldte heksebørn (Video: Anders Brohus)

Den britiske tv-personlighed Piers Morgan er grundigt træt af at høre rapperen-og-alt-muligt-andet-manden Kanye West tigge om penge, skriver tv2.dk.

Kanye, der er gift med Kim Kardashian, mener ikke, han har penge nok til at gennemføre alle sine projekter og har bl.a. bedt stifteren af Facebook, Mark Zuckerberg, om at smide en milliard dollars efter sig.

Kanye West elsker Kanye West

Kim Kardashian overrasker med askeblondt hår og kæmpe pels

Kanye West er gift med Kim Kardashian. (AP Photo)
Kanye West er gift med Kim Kardashian. (AP Photo)
 

Men samtidig er billedet af den danske nødhjælpsarbejder Anja Lovén, der giver en flaske vand til et udmarvet og udstødt nigeriansk barn gået verden rundt, og det understreger modsætningen mellem den barske virkelighed i u-landene og Kanye West's egomane forkælelse.

Piers Morgan - træt af Kanye West. (AP Pghoto)
Piers Morgan - træt af Kanye West. (AP Pghoto)
 

I hvert fald har Piers Morgan fået nok.

Kim Kardashian hang ud med Kanyes fjende

'Hej Kanye West. Stop med at tigge om penge. DET her er, hvad fattigdom er. HAN behøver penge', tweeter tv-manden ledsaget af billedet af Anja Lovén og den drengen, som forældrene har udstødt for at være et 'heksebarn'.

Nu er der håb for Hope. (Privatfoto)
Nu er der håb for Hope. (Privatfoto)
 

Anja Lovén, der er direktør og stifter af organisationen DINNødhjælp og har arbejdet i Afrika siden 2012, fik drengen indlagt på et hospital, og for nogle dage siden, lagde hun et betydeligt mere velnæret billede på Instagram af drengen, som hun kalder Hope.

'Vi glæder os til allesammen til, at han blive udskrevet, så han kan komme til at bo med alle børnene på børnehjemmet', skriver hun.