Kim K. viser rekord-smal talje

Men britisk morgenvært er alt andet end imponeret

Se musikvideoen til Fergies M.I.L.F. $ med den veldrejede Kim Kardashian

'Den har aldrig før været 24 tommer i mit liv'.

Sådan lyder det fra Kim Kardashian i forbindelse med billedet herunder, hvor hun spejler sig med selfie-kameraet skudklar.

Det buttede er i den grad væk i taljen, som altså har opnået et rekord-smalt niveau.

Kim Kardashian på forsiden af den brasilianske udgave af Vogue. (Foto: Vogue) Intl. kendte Blond Kim K smider toppen

Heldigvis er der da stadig godt sul på bagperronen - og brysterne ser heller ikke ud til at have lidt skade af aktivitets-niveauet i fitness-lokalet i hende og gemalen Kanye Wests nye palads i Hidden Hills i Los Angeles-området.

Men ikke alle er lige begejstrede for reality-dronningens bare selfies.

Den britiske morgenvært Piers Morgan siger, at de mange afklædte billeder er 'pinlige' for hendes tre børn, og sammen med selfie-kollega Emily Ratajkowski sætter hun kvindebevægelsen 'mange år tilbage'.

Kim Kardashian store drøm om at blive mor igen ser ud til at gå i opfyldelse nu. (Foto: Bulls) Intl. kendte Kim Kardashian: - Jeg er gravid

- Jeg mener, det er patetisk. Hvis jeg var i et rum med Kim nu, ville jeg sige, 'fjern det altsammen, du er mor til tre børn. Det er pinligt'.

 

Piers Morgan - du er pinlig. Foto: All Over Press
Piers Morgan - du er pinlig. Foto: All Over Press

Chrissy Teigen smider tøjet i DuJour Magazine. (Foto: All Over) Intl. kendte Helt nøgen: Bikinimodel smider bikinien

.'Emmeline Pankhurst og suffragetterne (kvinder, der kæmpede for stemmeret i slutningen af 1800-tallet) risikerede ikke deres liv, for at Kim Kardashian og Emily Ratajkowski kunne vise deres babser. Tænk sig at være mor og tænke, 'åh, jeg må vise mine bryster og flashe min bagdel på de sociale medier'. Pinligt. Hav noget anstand', lyder bandbullen.

36 kommentarer
Vis kommentarer