Kim Kardashian deler nyt topløst billede: Kritiseres som mor

Det er ikke alle, der er fans af Kim K's nøgne krop

Kim Kardashian kritiseres for at lægge et topløst billede på Instagram. Foto: All over press
Kim Kardashian kritiseres for at lægge et topløst billede på Instagram. Foto: All over press

Hun er vant til at provokere med nøgenbilleder på de sociale medier og mange magasiner, men nu modtager den friske realitybabe kritik for sit nyeste billede.

Billedet har Kim K lagt på det sociale medie Instagram et par dage efter, at hun skrev, at hun var blevet mor for tredje gang via en surrogat.

Kim Kardashian er blevet mor

Det har fået folket på internettet til at kritisere, at hun lægger billeder op af sin nøgne krop, når hun nu er blevet mor til tre.

'Jeg ville skamme mig'
Billedet er dog pixeleret der, hvor brysterne er, men alligevel diskuteres der flittigt under billedet, om Kim kan tillade sig at smide sådan et billede ud, når hun er mor.

- Det her er sindssygt. Du bliver nødt til at tage dit tøj på og vise lidt selvrespekt som mor, også selvom du er desperat efter at forblive relevant, skriver en til billedet. 

- Tag noget tøj på! Seriøst. Du er en dårlig rollemodel for unge piger - specielt dine egne, skriver en anden til det topløse billede.

- Jeg ville skamme mig, hvis du var min mor, skriver en anden forurettet person.

Det er dog ikke alle, der er imod billedet. Flere af Kims fans roser hende for at vise sig frem, selvom hun er blevet mor.

- Man kan sagtens være mor og kvinde, skriver en.

Det er heller ikke første gang at Kim Kardashian har skabt røre med sine billeder. Hun har tidligere poseret helt nøgen i magasinet 'Paper', hvor formålet var at 'smadre' intertnettet.

Kim Kardashian har ikke noget imod at vise sig nøgen. Foto: Paper Magazine
Kim Kardashian har ikke noget imod at vise sig nøgen. Foto: Paper Magazine

 Halleluja: Nøgen Kim Kardashian kun med glitter