Kim Kardashian i chok: Her møder hun sin dobbeltgænger

Der er mange, der har været ude og sige at de ligner Kim kardashian. Men ingen slår den unge canadier Kamilla Osman. Se video

Der er rigtig mange unge kvinder, der har forsøgt at stå frem, som Kim Kardashians dobbeltgænger. Men ingen slår den smukke Kamilla Osman.

Den 20-årige canadier har ikke bare taget medierne med storm, men også Kim Kardashian selv. Hun er blevet så chokeret over, hvor meget de ligner hinanden, at hun har valgt at mødes med hende på en restaurant i Los Angeles.

Kim Kardashians dobbeltgænger

Deres middag kommer til at blive vist i Kim Kardashians eget realityprogram, Keeping up with the Kardashians.

Kendt ansigt verden over
Der gik ikke lang tid før folk opdagede, at amerikanske Kamilla Osman, lignede Kim Kardashian ufattelig meget.

På sociale medier blev hendes billeder delt i høj fart og Kim Kardashian fik derfor hurtigt at vide, at der var en pige, der lignede hende meget og som alle talte om.

Kim Kardashian blev derfor så nysgerrig, at hun ikke kunne lade være med at mødes med personen.

Realitydroningen er i dag meget glad for, at hun tog beslutningen om at mødes med Kamilla Osman. På hendes app, skriver Kim Kardashian følgende.

- Se hvem jeg løb ind i? Kamilla Osman. Folk har sagt til mig, at vi ligner hinanden på en prik. Hun er så sød og sjov, skriver hun på app'en.

Kamilla Osman gengælder også kærligheden til Kim Kardashian. Hun siger, at det er den største kompliment hun nogensinde har fået i sit liv. For Kim Kardashian, er ifølge hende, den smukkeste kvinde i hele verden.

[No available link text]

Her kommer Kamilla Osman ud af en restaurant sammen med Kim Kardashians bedste ven. (Video: Splash)

Kardashian fejrede fødselsdag i Legoland 

Hård træning og plastikoperationer
Det er dog ikke let at ligne Kim Kardashian. Heller ikke billigt!

Kamilla Osman har nemlig afsløret, at hun har fået lavet sine læber og næse. Læberne fik hun lavet fordi, hun altid havde været ked af sine små læber.

Næsen fik hun lavet af medicinske grunde. Kamilla Osman havde angiveligt problemer med at trække vejret ordentlig igennem næsen.

Derudover går hun meget op i sin kost og udseende. Kamilla Osman træner nemlig dagligt og bruger den selv samme træningsmetode som Kim Kardashian.

Hvad synes du? Ligner Kamilla Osman Kim Kardashian?

Se billeder af den smukke kopi i indslaget foroven og vurder selv.

30 kommentarer
Vis kommentarer