Kim Kardashian look-alike får 25. numseoperation

Den brasilianske model har brugt godt 3 millioner danske kroner på at ligne sit store idol, Kim Kardashian. Nu har hun fået endnu en numseoperation

Se operationen her. Video: Caters via KameraOne
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

26-årige Jennifer Pamplona er en brasiliansk Versace-model, som vil gøre hvad som helst for at ligne sit store idol: Kim Kardashian. Nu har hun fået foretaget operation nummer 25 for at få en større bagdel i jagten på at ligne den amerikanske verdensstjerne.

Det skriver KameraOne.

- Den (operationen, red.) får det til at ligne, at jeg træner hver dag, selvom jeg slet ikke gør det, fortæller Pamplona til mediet.

Modellen, som kommer fra Sao Paolo, gennemgik en operation, hvor hun fik sat 400 små såkaldte polydioxanone-nåle i ballerne. Disse nåle skal øge kollagenproduktionen i numsen og dermed give et mere struttende bagparti.

Se en optagelse fra operationen øverst

Den veldrejede dame har fået en del hjælp til at få sine vilde former. Hun har også tidligere fået forstørret numsen, fået fjernet to ribben, fået brystimplantater og meget, meget mere.

- Det hele begyndte, da folk sammenlignede mig med Kim Kardashian - det gav mig lyst til at forstørre min numse, fortæller den brasilianske model og fortsætter:

- Jeg bliver aldrig træt af at blive sammenlignet med Kim Kardashian, for jeg synes hun er en fantastisk kvinde.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Jennifer Pamplona brugte tre timer på at balancere et champagne glas på numsen, for at efterligne Kim Kardashians famøse billede, der blev lanceret under parolen 'Break the Internet'. Læs hele historien i linket herunder Video: Caters

Jennifer smider tøjet: Brugte røvstort beløb på at ligne Kardashian

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind