Kim Kardashian: Nu som 'the wife of Pablo'

Reality-stjernen poserer i fræk badedragt for at promovere sin ægtemand Kanye Wests nye album 'The life of Pablo'

Kim Kardashian og Kanye West ankommer til Opera i Rom. Video: Splash

Der er ingen tvivl om, at Kim Kardashian og Kanye West betragter sig som et velfungerende ægteskab med to dejlige børn. Men nu melder Kim Kardashian ud på sin instagram, at hun er 'the wife of Pablo'(Pablos kone). Men bare rolig, det er udelukkende en kærlighedserklæring til hendes mand Kanye West og hans nye album 'The Life of Pablo'.

Kim Kardashians album-promoverende selfie blev i øvrigt taget en fræk badedragt med ordet Pablo skrevet flere gange foran på badedragten, der til fulde giver kredit til Kardashians frodige krop.

Kim K.: Jeg vil af med min numse

Skrev sang til sin datter og mor
Kanye West har i øvrigt krediteret sine to børn som kreative konsulenter på hans syvende album, og han har udmeldt, at sangen 'Only One' er skrevet til ære for hans datter North og hans afdøde mor Donda.

Kim K. flasher baller på sengekanten

Kim Kardashian har på sin twitter skrevet følgende om nummeret:

- Folk spørger mig altid, hvilken af Kanyes sange, jeg foretrækker. Og det er altså 'Only One'. Kanye følte det, som om hans mor sang igennem ham til vores datter.

Kim Kardashian og Kanye West har i øvrigt lige været på en lille tur til Europa sammen med deres datter North, der fylder tre år på onsdag og med sønnen Saint på seks måneder. 

Kardashian får vildt tilbud: Så meget er baby-billede værd