Kim Kardashian sur over rygter om babys navn

Realitystjernen afviser, at den kommende baby også skal opkaldes efter verdenshjørne

Kanye West og Kim Kardashian ved parrets bryllup i Italien for et år siden. Også North West var med på den store dag. (Foto: AP)
Kanye West og Kim Kardashian ved parrets bryllup i Italien for et år siden. Også North West var med på den store dag. (Foto: AP)

Gravide Kim Kardashian West afviser på det kraftigste rygterne om, at hendes og Kanye Wests kommende barn får navnet South West.

Kim Kardashian store drøm om at blive mor igen ser ud til at gå i opfyldelse nu. (Foto: Bulls) Intl. kendte Kardashians kommende baby allerede døbt på Twitter

Den 34-årige realitystjerne, der har den 23 måneder gamle datter North West med sin 38-årige rapper-mand, offentliggjorde for nylig, at hun venter parrets anden barn.

Hvad finder man på til manden, der har alt? (Foto: All Over Press) Intl. kendte Kim fyrer 700.000 af på gave til Kanye

Stjernen fra 'Keeping Up with the Kardashians' er bestemt ikke tilfreds med, at der florerer rygter om, at babyen, hvis køn kun kendes af forældrene, også skal hedde et verdenshjørne.

Nord er en bedre retning
- Jeg kan ikke lide South West, fordi det er ligesom, du ved, at North vil altid, du ved, være bedre og være mere.......en bedre retning, siger Kim Kardashian i et interview.

I USA findes der nemlig en talemåde, der siger, at 'tingene kan gå sydpå', hvilket betyder, at det bliver dårligere, og det vil den kommende to-børns mor altså alligevel ikke byde det nye familiemedlem.

Dumt og latterligt
- Så det vil jeg ikke gøre. Jeg tror ikke, vi vil vælge en anden retning.

- Alle bliver ved med at sige South, og jeg synes, det er så dumt. Det dummeste nogensinde, og bare latterligt, siger Kim Kardashian.

Kim Kardashian glæder sig til endnu en baby. Foto: Bulls Intl. kendte Kardashian i overraskende ændring

18 kommentarer
Vis kommentarer