Kim utilfreds med 15 mill. dollars

Kim Kardashian mener, hun skal have af den samlede kage for familiens reality-serie

Kim Kardashian er langt fra tilfreds med den aftale, hendes mor, Kris Jenner, har lavet på familiens vegne med tv-stationen E! om en ny sæson af reality-serien 'Keeping up with the Kardashians'.

Utilfredsheden skyldes ikke så meget det samlede beløb - 100 millioner dollars, men fordelingen af dem bagefter.

- Kim får kun 15 millioner dollars, men hun mener, hun burde have mere. Når alt kommer til alt, er det hende, publikum vil se, siger en kilde til heat magazine.

Søstre også utilfredse
Også søstrene Khloe Kardashian og Kendall og Kylie Jenner mener, de fortjener mere, end de 10 mill. dollars, der havner i deres lommer.

Kim, Koutney og Khloe Kardashian fortsætter familie-serien trods utilfredshed med fordelingen af pengene. (Planet Photos)
Kim, Koutney og Khloe Kardashian fortsætter familie-serien trods utilfredshed med fordelingen af pengene. (Planet Photos)
 

Det samme beløb får Scott Disick og kæresten, Kourtney Kardashian, der har tre børn, til deling.

Det er han også sur over, eftersom børnene også skal have deres andel af pengene.

 

Mor får mest
Kris Jenner, der også er manager for koblet, bliver den højest lønnede med 20 mill. dollars, mens eks-manden Bruce Jenner, der er ved at kønsskifte til en kvinde, forhandler om en separat aftale.

Kim Kardashian overfaldet i Paris

Fattig 13-årig pige: Nej tak til Kim K-adoption

Kim Kardashian og Josefine deler ubehagelig 'hemmelighed'

Kim Kardashians rapper-mand, Kanye West, er heller ikke en del af aftalen, og han holder sig helst væk fra serien, men viser han sig bare i det korteste øjeblik, står han ti lat skulle have fem milll. dollars for ulejlighden.