Annonce:
Annonce:

Kold superstjerne afviser: Jeg skal IKKE spille prins Andrew!

Hugh Grant kædes i britiske medier sammen med rollen som den skandaleramte prins i kommende film. Nu går han selv ud og tager afstand fra rygterne

Ville du spille rollen som prins Andrew (t.h.) hvis du fik muligheden? Hugh Grant (t.v.) vil tilsyneladende ikke. Fotos: Ritzau Scanpix
Ville du spille rollen som prins Andrew (t.h.) hvis du fik muligheden? Hugh Grant (t.v.) vil tilsyneladende ikke. Fotos: Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

De fleste verdenskendte skuespillere er normalt gode til at holde mund og lade være med at deltage i løjerne, når rygtemøllen om deres liv og karriere kører derudad i offentligheden og i medierne.

Men når man bliver kædet sammen med en rolle i en film, der handler om en skandaleramt landsmand med et særdeles blakket ry, kan det være en anden sag.

Det er 'Notting Hill' og 'Love Actually'-charmøren Hugh Grant, 61, et godt eksempel på.

Prins Andrew har fået frataget alle sine royale titler af dronning Elizabeth i kølvandet på den kommende retsag om hans indblanding i Epstein sagen.

Sagen Kort: Prins Andrew har fået frataget alle sine royale titler af dronning Elizabeth.

Annonce:

Han går således nu ud på Twitter i en kortfattet og lettere kold tone for at dementere, at han, som flere britiske medier ellers hævder, skulle være tæt på at lande hovedrollen i en kommende film om den sexovergreb-anklagede skandaleprins Andrew, 62.

'Nej, jeg er ikke (i spil til rollen, red). Jeg har aldrig hørt om den (filmen, red.),' skriver han på det sociale medie.

Læs også: Kongehusets forladte jagtslot: Kom med indenfor

Skabte overskrifter og forargelse
Filmen kommer til at hedde 'Scoop', og det berømte BBC Newsnight-interview fra november 2019 med prins Andrew, hvor han talte ud til den højt profilerede værtinde Emily Maitlis, kommer til at være omdrejningspunkt.

Interviewet skabte fortrinsvis negative overskrifter verden over - blandt andet fordi mange mente, prins Andrew slap for let, og at der var for meget mikrofonholderi over løjerne.

Efter sigende skulle prins Andrew-lejren tværtimod på bagkant ikke overraskende have været glade for interviewet.

'Scoop' skal efter planen dramatisere, hvordan man hos BBC-baglandet skaffede sig interviewet, såvel som hvordan optagelserne fandt sted.

Læs også: Luksus-flyvninger for 3,3 mio: Kom med ind i kongehusets privatfly

Annonce:

Artiklen fortsætter under videoen ...

Castingprocessen ikke begyndt
Forhandlingerne bag kulisserne i forbindelse med interviewet vil skabe 'meget spændende drama', fortæller manuskriptforfatteren Peter Moffat til filmmediet Deadline.

- Hvordan var det, at han (prins Andrew, red.) besluttede, at det var en god idé at lave et stort, langt interview med Emily Maitlis på BBC?, tilføjer Moffat retorisk og lettere ironisk til Deadline.

Flere britiske medier nævner altså nu, at Hugh Grant skulle være i spil, og at han er et af de ubekræftede navne i puljen til hovedrollen som prins Andrew.

En talsmand for filmens producerteam har dog udtalt, at castingprocessen end ikke er begyndt endnu, og Grants repræsentanter har samtidig bedyret, at 'Hugh aldrig har hørt om dette projekt'.

Dernæst gik stjernen selv på Twitter for at afvise.

Læs også: Fiskekonserves, skimmelost og sprut i lange baner - liste afslører kongehusets mærkværdige madvaner

Det berømte 'katastrofe-interview'

Scoop vil være baseret på bogen 'Scoops: Behind the Scenes of the BBC's Most Shocking Interviews' af den tidligere Newsnight-producer Sam McAlister.

I interviewet med værten Emily Maitlis diskuterede prinsen bl.a. sit venskab med Ghislaine Maxwell, som siden er blevet idømt 20 års fængsel for at have hjulpet Jeffrey Epstein, som han også var ven med, med at misbruge unge piger.

Hertugen af ​​York nægtede i interviewet også at have haft sex med en dengang 17-årig pige - Virginia Giuffre - og sagde, at han var i Pizza Express i Woking den dag, mødet skulle have fundet sted.

Interviewet blev bredt betragtet som en katastrofe, og det har gjort stor skade på prinsens omdømme.

I februar blev det meddelt, at hans militære titler og kongelige protektioner ville blive ham frataget af dronningen, og at han ville stoppe med at bruge titlen Hans Kongelige Højhed i officielle sammenhænge.

Efterfølgende har han betalt et økonomisk forlig til Giuffre - og afsluttede på den måde formelt en civil sag i USA om hans påståede seksuelle overgreb.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Der er stor forskel på, hvilke beskeder mandlige og kvindelige deltagere i Paradise får på de sociale medier. Hør Louise og Sejr fortælle om dem i ugens udgave af 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: