Kollega om TopGear-vært: Han er et pikhoved

James May mener, at hele Clarkson-sagen er ved at blive latterlig

James May var rap i replikken, da den engelske tabloidpresse bankede på hans dør. (Video: AP)

'Top Gear'-værterne har altid haft et stort smil og en god portion ironi med på skærmen.

Og på trods af den nuværende situation, hvor hovedværten Jeremy Clarkson er blevet suspenderet fra de sidste tre udsendelser af den igangværende sæson, fordi han angiveligt har været oppe at toppes med en producer på grund af uenigheder om aftensmad, bevarer han dog alligevel smilet og ironien.

Som Ekstra Bladet skrev i går, havde han midt i sin suspension overskud nok til at joke om, at han var på vej til jobcentret, da han mødte den forsamlede britiske presse uden for sit hus.

- Jeg er lige på vej til jobcentret, lød hans skælmsk kommentar, da han tidligere tirsdag kort talte til journalister.
(Foto: AP) Intl. kendte Suspenderet Top Gear-vært: Jeg er på vej til jobcentret

Men ikke kun Jeremy Clarkson tager hele situationen med et gran salt.

Også hans medvært James May fortsætter den sædvanlige stil. For selvom man plejer at sige, at man ikke skal sparke til en mand, der ligger ned, så sender han alligevel - som de så ofte gør i 'Top Gear' - en 'kærlig' hilsen af sted til sin ven og kollega via pressen.

- Jeg har sagt mange gange før, at manden er et pikhoved, men jeg kan nu meget godt lide ham, siger han og tilføjer:

- Det hele er ved at blive lidt latterligt.

Jeremy Clarkson er blevet pillet af skærmen, efter han langede ud efter en producer. (Foto: AP) Intl. kendte Cameron går ind i ’Top Gear’-sagen

Han er dog hellere ikke for fin til at gøre lidt grin med sig selv, for da den britiske journalist spørger, hvad han ved om episoden, svarer han:

- Ikke særlig meget, for jeg var gået kold af druk.

Se det spøjse interview i playeren over artiklen.

James May er vært på programmet Top Gear sammen med Jeremy Clarkson. (FOTO: Stefan Rousseau/AP) Intl. kendte Top Sulten: Tv-vært sur over manglende aftensmad

Jeremy Clarkson (i midten) er blevet suspenderet fra 'Top Gear'. Til venstre står Richard Hammond og til højre James May. (Foto: Zuma Press)
Jeremy Clarkson (i midten) er blevet suspenderet fra 'Top Gear'. Til venstre står Richard Hammond og til højre James May. (Foto: Zuma Press)

59 kommentarer
Vis kommentarer