Annonce:
Annonce:

Komiker bryder sammen på tv efter dødsulykke

En grådkvalt Tracy Morgan fortæller for første gang om trafiktragedien, hvor en lastbil dræbte hans gode ven og sendte Morgan selv i koma.

Det er især svært for Tracy Morgan at tale om sin dræbte ven i det første interview siden dødsulykken. (Foto: AP)
Det er især svært for Tracy Morgan at tale om sin dræbte ven i det første interview siden dødsulykken. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Tilbage i juni sidste år torpederede en lastbil fra detailvarevirksomheden Walmart bagenden på komikeren Tracy Morgans limousine.

Kendt komiker i livsfare efter ulykke

En person blev dræbt og fire andre, inklusive den folkekære komiker, blev hårdt kvæstet.

Knap et år efter står Morgan frem i det første officielle interview siden dødsulykken. Med stok i hånden fortæller den 46-årige komiker tydeligt berørt i NBC's 'Today Show', at han stadig lider af kraftig hovedpine og næseblod efter tragedien, hvor han fik et slemt hovedtraume og brækkede adskillige knogler i kroppen.

Komiker flyttet fra intensiv

Men de fysiske skader er ingenting i forhold til tabet af vennen James McNair, der døde af sine kvæstelser efter sammenstødet.

Annonce:

- Han var en skøn, meget varm og fantastisk mand. Det er så hårdt for mig at indse, at han er død, siger en grådkvalt Morgan, der først fik at vide, at vennen var død 14 dage efter ulykken, fordi Morgan selv lå i koma.

- Knogler heler, men det gør tabet af min ven aldrig, tilføjer komikeren. I øjeblikket er den Emmy-nominerede tv-stjerne stadig for syg til at arbejde, men han regner med at komme tilbage stærkere end nogensinde.

Komiker sagsøger Walmart efter dødsulykke

- Jeg elsker comedy, og jeg kommer aldrig nogensinde til at stoppe med at elske det. Jeg kan ikke vente med at komme tilbage, men lige nu må jeg fortsætte med mit fokus på at komme mig helt og få det bedre, lyder det fra komikeren.

- Jeg er ikke hundrede procent mig selv. Men når jeg er, får I det at vide, og så får jeg jer til at grine igen. Det lover jeg, siger Morgan.

Walmart har hele tiden påtaget sig det fulde ansvar for ulykken, og i slutningen af maj nåede detailgiganten og Morgans advokat frem til et fælles ikke-offentliggjort forlig.

Komiker indgår forlig efter dødsulykke

Annonce:

Ifølge retspapirerne havde Walmart-chaufføren ikke sovet i 24 timer, da han torpederede limousinen.

Tracy Morgan brød gennem som skuespiller i det populære sketchshow 'Saturday Night Live'. Derudover har han haft sit eget comedyshow og stor succes i den populære satireserie '30 Rock'.

Se hele det rørende interview her.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: